Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misienta19

minus 25 kg;D kto dołaczy?:d

Polecane posty

Gość Ivonne19
Kaspia21 - witamy :) Jak ja bym chciała nie ulegać pokusie ważenia codziennie - będę z tym walczyć :) Oj tak ja też bym chciała chociaż 10 kg do końca roku :)

Gość Ivonne19
Octu nie próbowałam.

ja octet jabłkowy piłam 2 dni :P i przerwałam nie wiem czemu :) dzis zjadłam za dużo :( ale nie łamię się jutro też jest dzień :) na śniadanie serek wiejski z warzywami albo jajka na miękko :)

anusiadanusia-daj sobie juz spokoj z tymi swojmi postami !!!!!!!! Hej laski :) U mnie nadal dietetycznie śniadanko ciemne 2 kawałki chleba z serem,obiad ryba i kalafior,na kolacje nie wiem jeszcze co:)w miedzy czasie popijam herbate zielone i czerwona....pozdrawiam

ona100k chciałam tylko podpowiedziec jak skutecznie pozbyc sie kg i nie katowac sie dietą. ale nie musisz z mojej rady korzystac. nic na siłe. do przeczytania ksiazki zachecam. pozdrawiam

ja wiem co zyskałam. zależy Ci na spadku wagi,a dieta którą stosujesz nie daje efektu jakiego bys chciała i jak czytam czasem jest ciezko bo ciagnie do róznych rzeczy. chciałam szczerze podpowiedziec skuteczny sposób . A Ty jesli nie chcesz nie próbuj. w przeciwienstwie do innych nie obrażam nikogo. pozdrawiam zachecam bo to żywienie reguluje nie tylko wage ciała ale leczy z bardzo wielu chorób. ale o tym wiecej w ksiazce.kto chce ten

hej dziewczyny:) u mnie dieteczynie dzisiaj dzien wazenia i prawie kilogram mniej:)jak tam u was???

Gość chipsy paprykowe
chcę do Was dołączyć. Mam 10 kg do zrzucenia :/ i...bardzo słabą wolę :/

Gość Cień87
Witajcie Kobietki jak dietka? cały tydzień intensywnego pływania dały rezultaty. Ciało sprężyste,zbite i nie galaretowate :) Ok ale waga stoi w miejscu :( A w dodatku wczoraj wielkie obżarstwo, ciasto czekoladowe, twix, pętko kiełbasy, i 2 kawałki ciasta drożdżowego :P zupa pomidorowa z makaronem. Ogólnie żałowałam ale to efekt tego że już wieczorkiem dostałam okres :) i teraz obżarstwo przeszło w zapomnienie :) Czyli aktualne dane: waga:69,2 cel minimum 63 :) Damy radę Kobietki!!! do końca roku będziemy Laski :P

hej:)jak tam laski??zagladacie tu jeszcze??jak tam wasze dietki,bo u mnie 3 dni bylo zle nie trzymałam sie diety i nie cwiczyłam:(masakra,ale od dzisiaj znowu dietka:)sniadanko grachamkja z szynka i pomidorem,na obiad zrobiłam sałatke,z piersi kurczaka,pomidora,ogorka,pekinskiej w majonezie light:)pozdrawiam was

Gość Cień87
Witajcie kobietki:) jestem załamana. Intensywnie pływam ćwiczę troszkę w domu i wiecie co... waga poszła w górę!!! teraz ważę 70,3 od dawna nie miałam takiej wagi... jestem załamana :( staram się trzymać diety... co się dzieję mój organizm wariuje!

hej:) u mnie tez nie za ciekawie ostatni sie zapominałam:(ale znowu ograniczyłam sie:)jutro dzien ważenia. Cień87 nie martw sie moze ci woda w organizmnie staneła,fajnie ze jeszce tu zagladasz:)