Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....D....

Wściekłe żonki!!

Polecane posty

Gość ....D....

Zwracam się do was jakie macie sposoby kary dla swoich mężów jak wam zajdą za skórę? np. spóźniają się przyjdą wypici zrobią cos nie tak...itd...

nie jestem wściekłą żonką, ale jak znam opowieści znajomych to zazwyczaj się dąsają twierzdąc że nic się nie stało, mamroczą pod nosem twierdząc że nic do nich nie mówiły i odstawiają wiele innych psychologicznych szopek czekając aż facet się domyśli o co im chodzi i potem będzie 10 min próbował to z nich wyciągnąć, zanim otwarcie przyznają żę mają do czegoś żal a nie prościej powiedzieć wprost?

Zwykle Żona drze się na mnie straszliwym głosem, odgraża się, że da mi po głowie, potem ja coś odpowiadam, też groźnym głosem,gdy nasze zdenerwowanie sięga szczytu-zaczynamy się śmiać i po awanturze.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Nie wyobrażam sobie karania dorosłego człowieka, kary to daję mojemu kotu za przewinienia i to ma nawet swoją nazwę: tresura. Z partnerem się rozmawia, bez przesady, każdemu może się zdarzyć wypić alkohol, spóźnić się czy zrobić coś nie tak... A jak partner przegina i np. nałogowo pije to trzeba pomyśleć o konkretnym rozwiązaniu, a ostatecznie o rozstaniu, a nie bawić się w idiotyczne kary.

Gość ....D....
A jakie sposoby macie na swoich mężów?? "tajne'

Gość ....D....
purpura_to_moj_płaszcz o zwierzętach znajdziesz w innej zakładce