Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę ja Was

****szczepienia dzieci!!!****

Polecane posty

Gość gość
Podstawowymi, nie będę kasy wydawać, żeby jeszcze mi dziecko autyzm złapalo

Gość gość
Do gość z 2018.05.23 ale głupoty gadasz... jaki autyzm no proszę cię. Żyjemy w 21 wieku :D Ja szczepiłam na wszystkie szczepienia podstawowe typu szczepionka DTP tj błoniczo tężcowo krztuścowa pełnokomórkowa oraz dodatkowo na rotawirusy bo córka szła do żłobka po skończeniu 1 roku życia i wolałam ją zabezpieczyć z każdej strony

Gość gość
Witam. Czy wasze dzieci po przejściu z refundowanych szczepionek na 5w1 przy II szczepieniu nie zrobiło się "dziwne, bo moje Tak...teraz ma 2lata i 7 mać i orzeczenie o niepełnosprawności-autyzm! Nie było skojarzonych szczepionek nie słyszało się o autyzmie. Ciekawe jest też to dlaczego lekarze jedni mówią że można przejść że zwykłych ma skojarzone Kiedy ie chce i na odwrót, a z drugiej strony są tacy którzy kategorycznie mówią nie.

Gość gość
Witam. Czy wasze dzieci po przejściu z refundowanych szczepionek na 5w1 przy II szczepieniu nie zrobiło się "dziwne, bo moje Tak...teraz ma 2lata i 7 mać i orzeczenie o niepełnosprawności-autyzm! Nie było skojarzonych szczepionek nie słyszało się o autyzmie. Ciekawe jest też to dlaczego lekarze jedni mówią że można przejść że zwykłych ma skojarzone Kiedy ie chce i na odwrót, a z drugiej strony są tacy którzy kategorycznie mówią nie.

Gość Szczepienia szkodzą
Dzieci szczepione: 30 razy częściej chorowały na alergiczne katary, 22 razy częściej stosowały leki na alergie, 3 razy częściej występowały zmiany skórne alergiczne 5 razy częściej były upośledzone umysłowo i miały trudności w nauce, 4,2 razy częściej na ADHD i autyzm, 4 razy częściej cierpiały na choroby neurorozwojowe, 4 razy częściej chorowały na zapalenie ucha środkowego 6 razy częściej chorują na zapalenie płuc, 4 razy większe ryzyko zdiagnozowania choroby przewlekłej szczepienia u wcześniaków wiązały się ze zdecydowanie częstszym występowaniem zaburzeń neurorozwojowych http://alexjones.pl/aj/aj-inne/aj-akcje-i-inicjatywy/item/138473-oswiadczenie-w-sprawie-odry--czego-nalezy-sie-obawiac