Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje przemyśleniaa

Nie ma już wolnych facetów

Polecane posty

Gość moje przemyśleniaa

Czuję że już nikogo nie znajdę. Mam 26 lat a wszyscy naokoło już pozajmowani. Pracuję w administracji, przy obsłudze klientów. Przychodzi dużo młodych osób w szczególności faceci. I stwierdzam że od 24 plus wszyscy są już zaobrączkowani. Codziennie dostaję większego doła gdy to widzę. Owszem raz na jakiś czas trafi się jeden bez obrączki, najczęsciej łysy w dresie ( nie obrażając nikogo) Nie wiem tracę nadzieję. Czuje jakbym straciła swoją szansę i nikogo już nie poznam bo wszyscy zajęci.

Zgadzam się z Tobą. Mam męża i nikogo nie szukam ale wokół mnie też sami żonaci :)

Gość dasadad
Szansę masz zawsze, oczywiście jeśli nie masz wygórowanych wymagań

Gość sok z pomarańczy
Ja co prawda po rozwodzie, bez dzieci ;) mam 31 lat i też doszłam do takich wniosków. Wszyscy są zajęci, a jeżeli nie, to kawalerowie mieszkający z mamusią, szukający księżniczki, lub kobiety ciapy, która będzie patrzeć w nich jak w obraz :o

Ja co prawda mieszkam z mamusią ale jak miałbym sobie kupić nową chałupę jak jestem w stanie odłożyć miesięcznie niecałe 50 złotych:O?Do tego jakbym miał chałupę to bym mógł mieć problem z przeprowadzką:P.

Gość jhbfwuiefhnue
dobrze ze przebierala :o a co miala brac pierwszego z brzegu

Gość sok z pomarańczy
hahaha :D nie potrafiła.... człowieku, para to związek 2 osób, a nie jednej :o różne są koleje losu :)

Gość moje przemyśleniaa
Przebierac nie przebierałam wogoóle. Szkoły miałam typowo kobiece, skończyłam anglistykę na roku też tylko garstka facetów i tak to minęło. A teraz dotarło do mnie jaka jest sytuacja.

Gość sok z pomarańczy
Adonisie drogi :) nie użalaj się nade mną ;) tak miało być. Zapewne ktoś fajniejszy czeka gdzieś tam...;)

A co do roboty-to czy masz dostęp do danych tych co ich obsługujesz:classic_cool:?Jeżeli przynajmniej masz daty urodzenia i miejsce zamieszkania tak to jest znacznie lepiej:classic_cool:.To już by był mniejszym problem z znaleziemiem kogoś ciekawego:classic_cool:.

Gość Pawel.........
sa wolni ale nie spełniaja wymagan autorki

Gość panienka siedzi na tyłku
i czeka na księcia :D oceniając wolnych facetów na podstawie perspektywy "panienki z okienka" :O. POrażka na całej linii

Gość taki jeden pan przed 30
to dlatego tak się na mnie patrzą kobiety : ) jestem przystojny bez obrączki na paluchu ..choć sam uważam że facet bez obrączki na palcu do 30 lat to nic nadzwyczajnego.

Gość Frywolny Dariusz
Ja jestem wolny, po trzydziestce. Tyle, że mam wymagania... :classic_cool:

Gość dfdfdfdfdfdfdf
i tak sie niedlugo zaczna rozwodzic i bedziesz miala 30latkow z odzysku

Gość IMO13855
Poprawiam tytuł tematu, bo wkradł się tam błąd tematyczny! Powinien on brzmieć "Nie ma już wolnych nadzwyczajnych facetów". Dziękuję za uwagę.

Gość cmd;acv
kto by chciał używanych dzieciatych 30 latków z odzysku? z takim nie można wziąć slubu kościelnego nawet, pomijając jego dzieci i alimenty na nie :O

Gość grek z hiszpanii
Ja co prawda mieszkam z mamusią ale jak miałbym sobie kupić nową chałupę jak jestem w stanie odłożyć miesięcznie niecałe 50 złotych ? po 10000 lat kupiłbyś chałupe

Gość moje przemyśleniaa
Do tych co pisali o moich wymaganiach, a skad wiecie jakie sa? Coś tu o nich wspomniałam? Denerwują mnie takie komentarze przegrańców życiowych którzy tylklo czekają żeby komuś dopiec, bo sami już więcej zrobic nie mogą.

Gość wyjedz doEuropy zachodniej
tam przewaznie po 24 roku faceci nie sa zaobraczkowani

A może sama spróbuj kogoś zdobyć? Może kogoś młodszego o rok, dwa? Albo starszego. Albo zabierz którejś faceta :) Czego wymagasz od faceta? Masz własne mieszkanie? Ile zarabiasz?

Gość moje przemyśleniaa
No tak w dzisiejszych czasach to tylko w kategoriach "Co masz, co posiadasz" się ludzie poznają a nie jaka jestes i co chcesz osiągnac. Nie mam majątku, jestem biedna, i chce kogoś kto też będzie biedny aby wspólnie się czegoś dorobic.

Gość siostraMierzwa
są wolni, ale na tzw. rynku wtórnym.. taki Cię nie interesuje?

Gość siostraMierzwa
może dla niektórych raczej "wolni", niż wolni ;)

Gość lulinka
Właśnie rynek wtórny... Tam się trafią czasem ok faceci. A tak poważnie, to chyba się w którymś momencie zagapiłaś gdzieś, a teraz dupa zimna, ręka w nocniku... Nie szukaj na siłę bo to nie metoda... ale spróbuj na rynku wtórnym...