Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZEOPOMOC!

ZAPUCHNIĘTE OCZY ! 1 RAZ ! od czego ? prosze o pomoc ! ;)

Polecane posty

Gość PROSZEOPOMOC!

Ale mam ostatnio z tymi oczami ;/ przedwczoraj " zalałam" je olejkiem takim tłustym z Isany i przez 2 godziny widziałam tylko mgłę ;/ no ale na drugi dzień wszystko było ok tylko, że wszyscy mi mówili, że wyglądam jakbym chora była no ale to oczywiste, płukałam te oczy, obkłady itd no i dziś wstaje.. mam DZIŚ CHRZEST ! . . czuje opuchnięcie oczów ;/ .. patrze..a tu jedno oko zapuchnięte całe .. KTÓREGO NIGDY NIE MIAŁAM ! .. a na noc smarowałam się kremem nawlilżającym.... myśle sobie może sie nie wyspałam.. położyłam się.. wstaje ... ii.. OBA OCZY ZAPUCHNIĘTE ! wory.. i jak patrze na dół, w bok itd to czuję taki dyskomfort nigdy tego nie miałam.. nie wiem nawet co mam robić ... a dziś taka okazja.. pewnie nie pojade -.- i to nie chodzi o sam wygląd, ale mnie to tak" uciska" już od godziny i nic... Macie jakieś sposoby? od czego to się mogło stać ? na pewno się wyspałam, ponieważ położyłam się wczoraj bardzo wcześnie22.00 i wpałam do 9.00 .. ale jestem w szoku ! Bardzo pilnie proszę o pomoc i dziękuję za wyrozumiałość czytałam na forach.. ale tam dziewczyny mają problem od lat ;/ a ja nie wiem co mogłam źle zrobić ? do tego potrzebuję odpowiedzi na moje pytanie tu i teraz.. nie mam czasu szukać bo chrzest blisko .. tak że przepraszam..i proszę o pomoc;*;*

Gość PROSZEOPOMOC!
prosze o pomoc szyybko !