Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagramanica

Dlaczego wam ktoś pomógł wyjechać a wy nie mozecie pomóc?

Polecane posty

Gość adolf w czekoladzie :-D
dla mnie moga byc nawet wdowami po orangutanach :-D byle zeby byly ladne i mialy ladne dzieci :-D tochociaz jak nie wojek adolf to jego synek bedzie mogl wrocic do macierzy :-D chodzi o ogolny poglad z ktorym nie chcialbym ale narazie musze uczciwie sie zgodzic :-( a po facebooku raz ze nie latam a dwa wiekszosc moich znajomych to akurat obcokrajowcy ..

z tymi nie rozmawiam :-D nawet ich nie zauwazam :-D sa dla mnie tym samym czym kazdy inny obiekt na mojej drodze z pkt A do pkt B :-D fajny maja angielki charakter ;-) wiedza co chca a nie : - co bys chciala porobic ? - nie wiem - moze kino? - nie wiem chyba nie - to moze na jakas dobra kawe gdzies pojdziemy ? - ee nie.. - kregle ? - nie wiem.. - um hum.. - gdzie idziesz ?znowu zostawiasz mnie sama ? :-D

wyczuwam,że wujas chce tu nas sprowokować do ostrzejszej dyskusji na temat "Polki kontra kobiety innych narodowości" :P ale niestety bądź stety ja się już urywam bo czeka mnie dziś wieczorne wyjście,więc Niebieskie Oczęta - musisz stoczyć z nim tą konwersacje sama;) ale pamietaj jestem z Tobą duchem:D nie ma to jak solidarność jajniów:P 3majcie sie i miłego wieczoru:)

a dzieki i milego :-D ja tam ogolnie lubie ang urode ;-) namietne usta wielkie oczy i pyzate buzie ;-) do tego konkretne bimbalki i male tylki ;-) a to ze tyja na brzuchu to mi nie przeszkadza jak nad tym brzuchem jest w co twarz wtulic ;-) ale nie mowie tutaj o jakis monstrach etc naprawde sa niezle angielki oj sa ;-)

Gość hahahahahahahaha,,,,,,
No coz adolfik trafia na pany swojego pokroju i swojego poziomu umyslowego :D Zadna normalna, inteligentna dziewczyna nie umowi sie z czyms takim :O

Gość dyzio pyzio
Górna Ósemka czemu jestes taką debilką, matko, szkoda mi ciebie Kretynka, Idiotka, i totalne bezmóżdże

widze wpadla dwojka reprezentantow poziomu :-D

to pozostaje mu monolog:P p.s. czemu jestem taka kretynka? po to by Ci chuju uprzykrzyć sobotnie wrzesniowe popołudnie:P i jak widać mi się to udaje buhahahahaha pozdrawiam:P:P:P

"ja tam ogolnie lubie ang urode namietne usta wielkie oczy i pyzate buzie " mnostwo polek rowniez posiada te walory(miedzy innymi ja-no oprocz pyzatej buzi). Skoro odpowiadaja ci angileki spoko. Ja sie nie czuje w zadnym wypadku obrazona. Ale nie generalizuj tak. Nie mozesz osadzac wszystkich na podstawie kilku. Mozesz byc sobie przeciez z angielka zamiast pic do polek w wolnym czasie;)

ja nie pije do nikogo ;-) sa sa piekne polki :-D tylko ogolnie od kiedy przyjechalem na obczyzne to widzialem ich moze sztuk 3-4 ? mowie jak to widze tyma oczyma ;-) :-D pozdro i milego mi sie nie chce wyzywac z jakimis wszarzami ;-) do budy a ty co klapiesz cos o umawianiu pewnie wygladasz jak (ci w tym momencie) gil z nosa wiec cicho i do garow a jak nie masz swoich idz pozmywaj sasiadowi :-D moze cie puknie w zamian jak dorzucisz flaszke i w koncu sie przekonasz co to to to o czym wszyscy tyle mowia i pisza ;-)

a wiecie co jest najlepsze na tym forum ? ze tu np moze sie wyzywac ojciec z corka :-D i sie nigdy nie dowiedza :-D e heehehehehehehehehe

Gość nie tylko na TYM forum
durniu :D

no na tym innym na ktorym siedze normalnie nie ma napewno nikogo z pokolenia moich rodzicow :-D bo poprostu sie tym nie interesuja ;-) a po innych nie latam i sie nie wyzywam :-D wpadlem tutaj w sumie przez przypadek link ciekawostke nt podlosci ludzkiej ;-)

na innym odpisza ci nt bana a tutaj ja dostalem zalozylem pare tematow nt przyczyny i nic tylko skasowali pewnie jakies szczorki z kodem na kasowanie dowartosciowujacy sie przez neta ;-) ale .. :-D

to maaaalo wiesz jeszcze :D:D:D:D:D:D

nt czego ? bzdurnych modow z bzdurnego forum ? czy bluzgow ?

dzialania internetu adolfik glupolku, dzialania internetu :D 🖐️

e heheh no tak :-D kiedys do tego dojde :-D pewnie jak dojde do palestyny :-D a i plywanie mnie nie ominie :-D