Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkasiaaaaaa

Co myslicie o zachowaniu mojego faceta ?????????Bo bardzo chce do mnie wrócić :/

Polecane posty

Gość jkkasiaaaaaa

Wszystko co odwalił podczas 4 letniego związku teraz bardzo chce wrócić mówi że tylko mnie kocha że nikogo nie ma na świecie jak ja itd ... -Powiedział że ze mną zrywa i pojechał na dyskotekę jak się do niego dodzwoniłam powiedział mi że idzie wyrywać kurwy :O na 2 dzień przepraszał z tydzień wybaczyłam mu -będąc w wojsku spędził noc na piciu wódki z jakimiś tam dziewczynami co akurat odbywały praktykę na całą noc wyłączył tel. na 2 dzień przyjechał do mnie strasznie pijany wybaczyłam -będąc na dyskotece zaczeła go podrywać moja koleżanka ze szkoły mu to chyba bardzo imponowało bo cały czas się na nia patrzył a jak leciała piosenka przeleć mnie krzyknął to w jej stronę jak pojechaliśmy do domu on zaraz powiedział że jedzie znowu na dyskotekę pijany i pojechał chyba juz jej nie było bo zaraz wrócił co to było za upokorzenie w szkole ale wybaczyłam -Moja nie udana przez niego studniówka tzn . strasznie sie upił i mówił mi że ze mna zrywa itd .ale na drugi dzień wszystko było ok . - wszystkie nie udane wesela itd. tez przez jego pijaństwo -kiedyś będąc na delegacji z pracy umówiliśmy się że będę do nie go dzwoniła a on oczywiśćie wyłączyl telefon ... -i na koniec z dnia na dzień właściwie bez żadnej przyczyny powiedział mi że ze mną zrywa na drugi dzień przyjechał do mnie z siostrą bo odbiór mojego prezentu od niego tzn aparatu fotograficzmego

Gość Podłamana_
Będziesz idiotką jak pozwolisz mu wrócić

Gość szzz
odpuść go sobie. Facet ciągle popełnia podobne błędy, przeprasza i znowu robi to samo.

Gość cdbjskahjdhfkjferjfl
On ma chorą głowe,przypał,daj se z nim spokój

Gość umcyk umcyk siabada
No i co w związku z tym?

Gość jkkasiaaaaaa
to mozliwe żeby po roku zmienił się w jakims stopniu , przemyslał błędy ? bo nie jestem z nim juz rok a niedawno prawie płakał mi w słuchawkę ciagle dzwoni itd...

Gość ncjndjdjwfe
Umcyk umcyk gówno

Gość Jurita
Nie zmieni się. Współczuje Ci, bo mam trochę podobną sytuację.

Gość umcyk umcyk siabada
Nie. Tacy ludzie się nie zmieniają. Poza tym - po co Ci taki facet. Nie lepiej taki, który dojrzał do związku i z którym nie będziesz miała takich wspomnień? :)

Gość asikikiki
on nie przemyslal nic, poprostu nie znalazl nikogo lepszego, bo sadze ze dlategho cie zostawil, chcial cos lepszego, a okazalo sie ze nie ejst taki on model... Sczerze Ci powiem ze odpusc sobie, bedziesz w zyciu tylko z nim miala problemy, realizuj siebie poswiec czas sobie a facet ktory bedzie cie szanowal znajdzie sie... poza tym jak mozna odebrac cxos co sie komus dalo ? i w ogole jkis taki czlowiek o malym poczuciu wartosci... uwierz mi znajdziesz kogos moze nie lepszy moze nie gorszy ale kto cie bedzie docenial i szanowal

Gość jkkasiaaaaaa
Hmm mam do niego sentyment w końcu spedziliśmy ze sobą mnóstwo czasu super nam sie ze soba gadało itd. ale przegioł swoimi zachowaniami jak ja moge miec do tego człowieka zaufanie ? teraz od poł roku mam nowego faceta przeciwieństwo pierwszego spokojny opanowany mozna na nim polegać itd . niedawno byly chciał go bić przed moja furtką :O czy to mozliwe żeby były naprawde mnie w dalszym ciągu kochał ?

Gość jkkasiaaaaaa
ale dodam że niestety z obecnym chłopakiem chociaż jest za pewne wartościowszym człowiekiem od pierwszego nie rozmawia mi się tak jak z tym pierwszym nie wiem z czego to wynika może dlatego że były był duszą towarzystwa ...sama się na tym łapię że nie raz myslę o byłym , wspominam dobre chwile ....

Gość asikikiki
boze... nie poprostu teren mu zajal ten chlopaki tyle ... kobieto... odrazu widac ze tojakis psychol,a jak nie masz zkim gadac to z kolezanka sie na kawe umow

Gość jkkasiaaaaaa
ale on nie wiedział że z nim jestem wcześniej i cały czas tak dzwonił chciał się spotykac itd.

Gość asikikiki
no dobrze widze ze poprostu chcesz, aleprzypomnij sobie chwile w ktorych chcialas z nim zerwac i to jak sie wtedy czulas bo jesli do niego wrocisz to sie powtorzy i to nie jednokrotnie. Jesli kogoasz go tak mocno ze chcesz placic swoimi nerwami i uczuciami pozniej to trudno, ale uwierz mi moze go nie znam ale on nie jest tego wart. I nie mwoie tego bo jestem pzreciwniczka zwiazkow czy cos, samam mam meza, ale faceci sie nie zmieniaja !

Gość blaaaaabla
daruj sobie tego debila!

Nie pozwól mu na to.. Tobie tez sie cos od zycia nalezy. On sie nie zmieni, a jesli nawet, to na krótka chwilę, a dla tej chwili chyba nie warto rzucac dotychczasowego swojego życia, czyż nie tak??