Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca rady

Nieregularny okres po tabletce 72 po, kiedy zacząć brać tabletki anty

Polecane posty

Gość szukająca rady

Otóż 20 sierpnia miałam okres, 27 na 28 kochałąm się zmężczyzną i pękła nam prezerwatywa, żeby nie kusić losy 29 w poniedziałek zażyłam tabletkę 72 po... 4 września dostałam krwawienia( właściwie nie wiem czy to było krwawienie czy okres), które trwało około 4 dni, normalny okres miałam dostać 15 września, więc czekałam na zażycie tabletki antykoncepcyjnej i doczekałam się, lecz nie 15, ale 21! I tu zaczyna się mój problem ponieważ 21 dostałam krwawienia ( również nie wiem czy to krwawienie czy okres) i właśnie w ten dzień zażyłąm tabletkę pierwsza antykoncepcyjną... Ale niestety nie wiem czy dobrze zrobiłam ponieważ normalny okres mam długo i obficie, a teraz mam skąpo, nie dość, że 21 lekko krwawilam, w nocy nic, 22 lekko krwawiłam, w nocy nic i dziś zobaczymy... Dzisiaj powinnam wziąć 3 tabletkę antykoncepcyjną, ale niestety nie wiem czy jest sens... Nie wiem czy jeżeli to zwykłe krwawienie, plamienie to czy tabletka antykoncepcyjna będzie mnie chronić... I nie wiem czy to coś, co dostałam 4 września był normalny okres, czy plamienie i nie wiem czy to coś, co dostałam 21 jest normalnym krwawieniem, czy plamienie, jeżeli plamieniem, no tak nie wygląda moja miesiączka jest sens brać nadal tabletki antykoncepcyjne i czy jeżeli to plamienie, to czy w pierwszy dzień takich plamień zażyta tabletka antykoncepcyjna będzie mnie chronić? Proszę o pomoc... Nie wiem co robić...

Gość szukająca rady
Proszę o pomoc i radę...