Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sharlotte

Czy to CIĄZA POZAMACICZNA?

Polecane posty

Hej, piszę tutaj bo juz nie wiem co robić. Od ponad tygodnia spóźnia mi się miesiączka. Zrobiłam 3 testy ciążowe i wyszły negatywne. Zrobilam je w odstępach kilku dni bo balam się, ze moglo byc po prostu an te pierwsze testy za wczesnie, ze to wczesna ciąza. Wycztałam an forach, z epowodem mzoe byc stres, zla dieta. Ale ja w ostatnim okresie czasu nie mialam stresujacych dni, ani nie zmienilam diety. Miesiaczke zawsze mialam regularną. 2 lata temu urodzilam córkę takze wiem jak przebiega ciąża. Moje pytanie brzmi czy przy ciazy pozamacicznej test wykaze się pozytywny? żadnych bóli podbrzusza nie mam na razie, ale wydaje mi sie, ze jest chyba na to troche za wczesnie bo inne dziewczyny ktorw to przechodzily mowily, ze dopadał ich ból dopiero okolo 5 tygodnia. W dniu spodziewanej miesiaczki wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres i w sumie bylam pewna, ze go dostane, a tu cisza..

Gość tez takie chce
przy ciazy pozamacicznej testy tez sa pozytywne...

gdzies czytałam, ze są bądź mogą byc negatywne, ale chcialam abyscie podzielił sie ze mną swoimi doswiadczeniami..

Gość tez takie chce
moja kolezanka miala ciaze pozamaciczna, spoznial jej sie okres, zrobila test wyszedl pozytywny. Oczywiscie poszla do lekarza,ktory potwierdzil ciaze.Niestety musiala w szpitalu usunac zarodek bo zagniezdzil sie w jajowodzie,i rosnac mogl jej ten jajowod po prostu rozerwac.

a czy po przebytej ciazy pozamacicznej gdzie mialo sie zabieg mozna znow zajsc w ciaże? czy juz niema takiej mozliwosci?

Gość tez takie chce
oczywiscie,ze mozna. O ile wiem (choc moge sie mylic) nawet jak zostal rozerwany jajowod to potem w ciaze mozna zajsc. No chyba,ze ktos ma powazne problemy z donoszeniem czy w ogole zajsciem w ciaze no to jest inna sprawa