Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quqi

Co na chrzest dla chlopca???

Polecane posty

Gość quqi

Witam, przeszukalam wiele stron, ale watki na forach sa raczej starsze, a wiadomo ze jesli chodzi o prezenty to ciagle sie cos zmienia.. Mam byc chrzestna i kompletnie nie wiem co kupic. nie chce kupowac zadnych lancuszkow bo chlopiec i tak nie bedzie w nim chodzil, lyzeczek itp. myslalam o jakims ladnym drewnianym czy witrazowym aniolku na sciane jako glownej pamiatce na odwrocie napisalabym lub poprosila o ladna grawerke daty etc. oprocz tego myslalam o jakims ladnym wydaniu np. basni braci grimm tez moze z jakas dedykacja no i nie wiem kasa jakas do koperty pewnie.. co myslicie? bardzo prosze o wszelkie rady,porady i pomysly :)

Gość raz dwa trzy i cztery
kasa niekoniecznie....pamiątka to dobry pomysł - ja kupiłabym obrazek symbolizujący chrzest, który byłby pamiątką chrztu na zawsze...albo obrazek z aniołem stróżem, sama mam taki i jest dla mnie numerem jeden zawsze od lat na ścianie gdzie śpię :) a jeśli chcesz kupić coś więcej, spytaj najlepiej rodziców, co w danej chwili im potrzeba. Jesli mają z założenia wszystko, kup po prostu coś co uważasz..to chrzest przeceż, nie chodzi o wielkie prezenty.