Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo90

sex po okresie

Polecane posty

Gość Jo90

Hej, okres miałam: 18-23.07 17-21.08 a ostatnio dostałam okres 16go września i niby skończył mi się 21go, od tej środy mam jakieś dziwne plamienia, w trakcie, dokładnie 18go kochałam się z chłopakiem, ale nie spuścił się we mnie, dodam że 21go, 22go i 23go znów kochaliśmy się i za każdym razem spuścił się we mnie, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży i czy test mam zrobić już czy lepiej odczekać jeszcze. (test już w szufladzie czeka) co o tym sądzicie ??

jeśli 17. dostałaś @ to teraz masz 7dc, więc plamienia mogą być pozostałością @. Prawdopodobnie jesteś przed owulacją. Test się robi w terminie miesiączki czyli za około 3tyg

Gość Jo90
yhym... wiem właśnie że test najlepiej przed oczekiwanym okresem, ale nie wiem czy wytrzymam tyle czekać ;/ i tak myślę żeby jutro rano zrobić

nie chcę być złośliwa, ale chodziłaś na biologię? Jeśli nie miałaś jeszcze owulacji to jak Twoim zdaniem test ma wyjść?????? Za tydzień będziesz miała owulację, nawet jeśli byś zaszła w ciążę zagnieżdżanie trwa nawet 14dni(średnio 10) i dopiero wtedy wydziela się hcg- hormon ciążowy. Wcześniej test ciąży nie wykaże

Gość Martynutssa
Jo90 Ile chłopak ma lat?

Gość Jo90
he 24 a ja 21 :P na biologie sie chodziło ale nie zawsze uważało :P różne rzeczy i gadali ludzie i nie wiem w sumie co myśleć hehe , najgorsze jest to czekanie :)