Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ,;,;,;,;,;,;,

efekt jojo mnie dopadl. jestem gruba i nie chce mi sie wychodzic z domu.

Polecane posty

Odchudzalam się jedzac tylko warzywa, chudy nabial i co 4 dni chlebek razowy. Schudlam ponad 30 kilo. Zaczelam po tym jesc normalnie. Nie opychalam sie, nadal liczylam kalorie (nie zjadam wiecej jak 1500 kcal dziennie) a przytylam STRASZNIE, 34 kilo!! Mam tendencje do tycia i brak sil na tak restrykcyjne diety. Nie moge za duzo cwiczyc, mam astme, wolno mi tylko spacerowac i powoli plywac:( Nie chce mi sie zyc. Inne maja chude figury ot tak, od urodzenia, a ja sie staram i nic kurwa!

Gość precz z PO
My mężczyźni nie przepadamy za grubymi kobietami. Przykro mi :-(

odchudzalam sie dla mojego faceta. Chwalił moja szczupla figure, a teraz sie roztylam a on stracil ochote na seks:( a ja naprawde sie staram!

tymi głupimi dietami tylko rozwalacie sobie metabolizm, który zwalnia i potem jest jojo. nie ściemniaj, że ludzie z astmą nie mogą uprawiać sportu. znam astmatyków, którzy sport uprawiają. sporo osób nawet nie chwali się otoczeniu, że ma astmę, po prostu regularnie biorą leki.

Gość poukładany artysta
Każdy mężczyzna ma zakorzeniony w głowie ideał piękna, który stara się odnaleźć w rzeczywistości. Nie oznacza to wcale, że nie jest w stanie zakochać się w kobiecie, która od niego odbiega. Jeśli chodzi o idealne ciało kobiety to w kolejności pod względem ważności zwracam uwagę na: - Oczy (niezbyt małe, wyraziste, ładnie usytuowane, niewybałuszone, powieki nieopuchnięte, rzęsy w miarę długie, brwi ładnie zakrzywione, lekko uniesione, wąskie ale naturalne) - Ogólny kształt głowy (duża głowa z wielkim czołem odpada, szeroka szczęka lub wysoki podbródek jak u mężczyzny również, szyja nie schodzi się z brodą, posiadanie drugiej brody absolutnie niedopuszczalne, na twarzy nic nie zwisa, skóra naciągnięta od kości policzkowych aż po dolną szczękę) -Skóra (bardzo gładka, czysta, zdrowa, pieprzyki dopuszczalne ale nie odstające, skóra nienaturalnie ciemna i zniszczona po solarium - odpada) - Włosy (długie co najmniej do ramion, gęste, kolor jasny najlepiej jasny blond, lekko pofalowane ale absolutnie niekręcone) - Usta (ponętne, zmysłowe, kąciki ust lekko zakrzywione do góry, wargi wilgotne ale niebłyszczące) - Nos (mały, ewentualnie lekko zakrzywiony do góry, lecz czubek nosa nie jest wystający, nos - prosty bez garbu, płatki skóry po bokach ładnie uwypuklone, lekko rozsunięte na boki, brak kolczyka) - Nogi (długie, szczupłe, ale nie jak tyczki, łydki wyrzeźbione, mięście brzuchate delikatnie uwypuklone, kolana wąskie i kościste) - Brzuch (talia osy, brzuch płaski, wyrzeźbiony, pępek raczej bez kolczyka) - Pośladki (umięśnione, jędrne, wypukłe, odsadzone od linii pleców, kołyszące się na boki podczas chodzenia, robiące odwrócone ósemki) - Dłonie (małe, zadbane, delikatne, kościste) - Stopy (w miarę małe, wąskie, palce kościste, duży palec nie zachodzi na drugi, ale lekko jest od niego odsunięty tworząc niewielką przerwę, drugi palec nie jest wysunięty względem dużego, paznokcie zadbane, śródstopie prawidłowo ukształtowane) - Piersi (jędrne, średniej wielkości, odsadzone do przodu względem brzucha, okrągłe i przede wszystkim naturalne) - Ramiona (kobiece, a więc szczupłe) Kryteria te spełniają min. takie kobiety jak: Ally Zetterberg Anna Tokarska Brooklyn Decker Fabiana Semprebom Heidi Johnsen Jennifer Lamiraqui Julija Steponaviciute May Andersen Mini Anden Nynke van Verschuer Valentina Zeliaeva Vanessa Hegelmaier Ymre Stiekema

Gość ryk w ryk
skoro wiesz, ze masz tendencje do tycia to chyba logiczne, ze jak skonczysz z dieta to znow przytyjesz. Jesli o tym wiesz to powinnas trzymac diete do konca. Dieta + cwiczenia potrafia sprawic cuda. A nie, ze bedziesz sie odchudzac przez pol roku a pozniej zaczniesz normalnie jesc - zawsze przytyjesz jesli masz taki organizm. Trzymaj diete, zacznij sie ruszac.

Jadlam pol porcji. Np rano dwie kanapki z twarożkiem chudym i nieslodzona kawa, obiad pomidorowka z brazowym ryżem, a na kolacje ze 2 kartofle z wody i surowka. To dużo? Astma astmie nierowna. Ja nie moge brac lekow steroidowych, bo mam tez wade serca.

poukładany artysta- modelki to 20% ciało a 80% photoshop.

Gość bo tak się nie da odchudzić
:O🖐️ jak chcesz schudnąć na stałe to musisz żonglować dietą a nie siedzieć na jednej, zacząć ćwiczyć, jeść 5-6 razy dziennie, NA STAŁE ZMIENIĆ SWOJE ZLE SCHEMATY ZACHOWAŃ

Gość bo tak się nie da odchudzić
astma też jest różna :D jak nie jest wysiłkowa to nie masz się czym przejmować. A jak jest wysiłkowa to idź do lekarza po leki i możesz biegać czy co tam chcesz. To tylko wymówka

"Np rano dwie kanapki z twarożkiem chudym i nieslodzona kawa, obiad pomidorowka z brazowym ryżem, a na kolacje ze 2 kartofle z wody i surowka. To dużo?" w każdym posiłku węglowodany, brak świeżych warzyw, gdzie białko, gdzie owoce? i w ogóle jesz za mało, powinnaś jeść co najmniej 5 posiłków dziennie.

"Astma astmie nierowna. Ja nie moge brac lekow steroidowych, bo mam tez wade serca." no to siedź i jęcz. ta astma i wada serca to pewnie skutki tego tłuszczu, który sobie wyhodowałaś.

Znasz to pytanie;żyjesz,aby jeść,czy jesz,aby żyć? Ja mam 172cm wzrostu i ważę ok.59,5kg.Ale CODZIENNIE staję na wadze i CODZIENNIE (z wyjątkiem deszczu) chodzę od 1-1,5 godz z kijkami. Zamiast tyć,żreć,jęczeć i leżeć,zrób tak,jak ja!