Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Audrey_

praca po studiach farmaceutycznych

Polecane posty

Hej, ortientujecie się jak to teraz wyglada? Czy łatwo o pracę dla magistra farmacji? Jak z zarobkami? Czy to porawda, że przez nowe prawo farmaceutyczne sytuacja na rynku pracy znacznie się pogorszy? Od jakiegos czasu przeglądam oferty pracy dla farmaceutów i niestety, ale odnosze wrażenie, że ze znalezieniem pracy jest już duży problem:/

Moim zdaniem, jak przeglądam czasami ogłoszenia z pracą, to poszukują częściej technika farmacji niz mgr.. Nie wiem, na jakiej zasadzie to się odbywa i dlaczego tak, ale tak jest. I rzeczywiście jest juz sporo farmaceutów na rynku pracy, że ze znalezieniem pracy może być coraz gorzej..

moja kolezakna zrobila technika farmacji i bez problemu prace znalazla :) nie wiem dlaczego masz problem. majac mgr :) z tego co wiem zarobki są niezłe :)

Wygląda na to, że technicy farmacji łatwiej znajduja pracę. W aptece, w ktorej odbywałam staż po 3 roku studiów pracowały 3 techniczki i 3 mgr ( w tym kierowniczka). Rok później 2 mgr i 4 techniczki. Nie wiem co się stało z tamta dziewczyną, ale wątpię, żeby sama zrezygnowała bo była zadowolona z tej pracy:/

jestem po farmacji, sytuacja na rynku pracy nie są wyśmienite, ale jednak większych problemów ze znalezieniem pracy nie miałam... zarobki są dobre, jeszcze zależne, gdzie się załapie... większość osób z roku również ma pracę :)

Obroniłam sie w czerwcu. Od października zaczynam staż. Słyszałam, że podobno od stycznia, po wejściu nowego prawa farmacutycznego, może zostać zlikwidowanych nawet 20-30% aptek. Mam nadziję, że ten czarny scenariusz się jednak nie sprawdzi.

Gość gość
ja po studiach farmaceutycznych znalazłam pracę dzięki irspoland.com, cały proces rekrutacyjny bardzo szybko przebiegł i od dawna mogę cieszyć się dobrą pracą w swoim zawodzie