Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fosil

Moja nie che brac do buzi

Polecane posty

Gość f4iogn4iufgj
moze ty nie potrzebujesz sądu ale twoja luba prawdopodobnie sie tam uda jak wyniucha zdrady;P

Gość fosil
Tak to dodatek, jednak od pewnego czasu zaczyna mi go strasznie brakować

Gość fosil
Nie, nikt naszego związku nie utrwalał ,jesteśmy niezalezni fianansowo.Sąd nikomu nie jest potrzeby.

Gość fosil
Wogóle to temat "Zdrady" jest przesilony. Poprostu tak napisałem ,nie wiem co bym zrobił przy ciemnej okazji. Nie mam parcia na seks bo go mam ale brakuje mi tego jednego.

fosil - napisz normalnie: "żyjemy na kocią łape. Przedtem brała do buzi, a teraz się brzydzi." I tak za długo brała. Wiesz gdzie jest miejsce kutasa? W spodniach. A czasami w piździe. Ale nigdy w buzi (wśród normalnych ludzi). Coś zrozumiał?

Gość fosil
Żyjemy w związmu partenrsikm , przeszkadza ci to ? Rozumem,ze ty jako normalny człowiek za każdym razem płodzisz syna ;)

Gość duży mózg mały mały
szkoda że to przeczytałem twoje podejście do sexu jest takie weśta sie wszyscy powieśta jak mnie niebedziecie słuchać ja rządze a wy bierzecie do ust a ja jako król świata jako dowód łaski napisze w necie że jesteście dobrzy kobieto dobrze że nie chcesz kobieta wie co dlaniej jest dobre a facet dobrze udaje co wie

fosil - twojej "partnerce" przeszkadza to zboczenie. Sam pisałeś. Królowa - jakby ci brakło partnera, to mój Burek może być chętny. Ryzyko po twojej stronie [cool:classic_cool:

Królowa - ty to jednak lekko tępa jesteś. Mój Burek o tym marzy (chyba). Bo jak pada deszcz to on śpi i morde podnosi łapiąc krople deszczu ( A NIE SZCZOCHÓW!!!) A nuż marzy o szczochach? Możesz ryzykować. Chcesz? :classic_cool:

"a ja gornolotna jestem" :);):classic_cool: Sorki. Ojszczałem kota. Pierdnął, żynął i wyszedł. Idę go szukać.....

Gość fosil
no i po temacie, zlot patafianów zrobil swoje

Sorki. Nie wiedziałem że to zlot patafianów. Czasami lubie zajrzeć na wątek zboczków. Dla zboooków :classic_cool: Było zaznaczyć ze to wątek dla zboków, zamknięty dla norali.

Gość fosil
Nasępnym razem napisze, nie dla oazy.

Gość ja pani wasza
to lepiej go umyj

Gość hahahahahahahhahaahhaha
:-)))) ale się usmiałam jak nigdy :-)))))

Gość hahahahahahahhahaahhaha
Niestety większość facetów jest skrzywiona psychicznie. To chyba przypadłość genetyczna - nieuleczalna.

Gość dupka jelenia
jakby ktos tak na mnie naciskal to tez by mi sie odechcialo masz tu srodki zaradcze do sytuacji 1) idz do konkurencji. wyluzujesz przynajmniej i dasz dziewczynie troche przestrzeni 2) wez sie o nia staraj zupelnie tak jakbys wierzyl ze bedzie z tego jakis oral. ale bez zadnej presji, bo jak byles u konkurencji to mam nadzieje ze ci troche zejdzie sperma z mozgu :) 3) dbaj o to zeby byc smacznym :) 4) a jakbyscie upraiwali seks oralny to nie mow jej co ma robic przynajmniej dopoki nie zobaczysz ze sie wdroyla i sprawia jej to przyjemnosc. to wtedy ok ale delikatnie ostatecznie to ona jest aktywna strona w oralu wiec pozwol jej byc