Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jest to życie

mężczyźni, nie cenicie w ogóle kobiet

Polecane posty

Gość takie jest to życie

nie doceniacie ich, nie szanujecie, potraficie udawać tylko przez krótką chwilę gdy chcecie zaciągnąć wybrany obiekt do łóżka. Na tym kończy się historia czułych słówek i zwykłego szacunku jaki się należy drugiej osobie. Gdybym o tym wiedziała, zostałabym dziewicą do dnia ślubu choćby miał nigdy na nadejść. Nawet tego że ktoś w imię miłości rezygnuje ze swoich zasad nie uszanujecie. Tak jak niczego 🖐️

Gość tokurwajebana
chyba cie pojebalo

Gość tokurwajebana
ssalem sutki mamełłe do 20stego roku zycia 🖐️

Gość takie jest to życie
taka prawda, nawet gdy poznacie normalną dziewczynę nie umiecie docenić, bo ważniejsze jest dosłownie wszystko

Za to wy doceniacie normalnych facetów. Szczególnie kiedy nie szastają kasą, nie maja pałacu i ferrari w garażu. :D

Gość zostałam dziś doceniona
pięć razy. Teraz mi doooobrze :)

Gość takie jest to życie
to ogólna konkluzja na temat mężczyzn. Nawet gdy są w związku z kobietą która rzekomo jest spełnieniem ich marzeń to w ogóle nie myślą o tym, że spotkało ich szczęscie. Przecież kobiety to nikt czyim zdaniem czy uczuciami warto się przejmować. Są głupie, nie myslą, a przeważnie i tak mają pmsa. Mam racje? :)

Bredzisz, wyluzuj się :D

Gość takie jest to życie
doskonale wiem o czym mówię:) mężczyznom zależy tylko na seksie a narzekają na kobiety że są takie a nie inne, sami nie lepsi.

A to dobre. Za co mamy je cenić? Za kurewską i kłamliwą naturę? Same się nie cenicie, więc i od mężczyzn tego nie wymagajcie.

Jeszcze tego brakowało żeby im na seksie przestało zależeć :D A jak oni mają Cię doceniać ósmy cudzie świata? Ja lubię analnie, waginalnie, pissing.....długo można wymieniać. Może ty jesteś romantyczna inaczej?

Gość takie jest to życie
problem w tym że nie każda ma każda ma kłamliwą kurewską naturę. A tak traktowane są wszystkie.

Prawda jest taka, że nie ma czym się szczycić jeśli dla faceta rezygnujesz ze swoich zasad. Od miłości ważniejsza jest godność. Miłość może minąć, a godność może nie wrócić. Ludzie, nauczcie się brać odpowiedzialność za swoje wybory. Jak idziecie do łóżka z nieodpowiednią to jest wasz wybór, wasze konsekwencje i odwalcie się od przeciwnej płci. Dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość takie jest to życie
gdy się kogoś kocha to jest odpowiednia osoba. Temat jest nie wyborze partnera seksualnego ale o tym, że mężczyźni przestali szanować kobiety niezależnie od tego co one sobą reprezentują.

Gość takie jest to życie
*czasami zwłaszcza przy wyborze pierwszego partnera może się jedynie wydawać, że to miłość, ale to inny temat

A tak traktowane są wszystkie. Mnie wszyscy traktują dobrze, ale może dlatego, że fajna jestem :D albo...właśnie potrafię dokonać właściwego wyboru wynikającego z dojrzałości i cieszyć się takimi "głupotami' jak udany seks. Skoro partner daje mi pięć orgazmów to biorę i czuję się doceniona :) Kwiatki to można kupić w pierwszej kwiaciarni

Chyba żartujesz :) Przestali? Dawniej tak je szanowali, że uważali że powinny siedzieć w domu ;) Żeby mieć świadomość, jak wielką pogardą je darzyli spójrzcie ilu facetów uważa sprzątanie za niemęskie nawet dziś! Nie, dawniej nie było szacunku, była szarmanckość na pokaz. Wydaje mi się, że teraz jest lepiej. Za dużo kafe. Tutaj jest pełno nieudaczników, którzy kobietami gardzą.

Seks jest tu tylko przykładem. Alegoria

Zacznij pisać tylko o sobie i o wybranych mężczyznach. Nie generalizuj, bo mnie obrażasz :D a zwłaszcza fajnych facetów których jest naprawdę sporo

ja do takie jest życie. Ty masz zdrowe podejście, któraś została dziś doceniona. Wiele kobiet uważa, że orgazm im się należy a facet powinien im płacić za seks (pośrednio).

Szanuje się kobiety, które czekały i chcą się oddać temu jedynemu. Reszta? To tylko pierdolenie.