Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Europjeczyk w Cylindrze_____

Polki w UK - ładne kobiety od czyszczenia WC. Stały trend.

Polecane posty

w USA to wiadomo juz potomkowie Polakow wiec jako obywatele amerykanscy maja latwiej. Dobrez ze sie przyznaja do polskich korzenie, milo z ich strony. jednak tutaj jest mowa o mlodej emigracji, ktora niestety w wiekszosci puszcza sie na prawo i lewo (kobiety, bo faceci to normalka ;) ) i zachowuje sie jak bydlo (faceci ) to nie jest powod do dumy, moze ich potomstwo bedzie cos wnosilo wartosciowego (chociaz watpie w wiekszosci przypadkow potomstwo juz jest i jest uczone chamstwa i nietolerancji)

Gość NenaUsa to durna Iris
:O

W Stanach jest inaczej niz w UK, ale warto sie skupic na dobrych przykladach, napewno sa Polacy w UK, ktorzy sobie bardzo dobrze radza. A polscy mezczyzni powinni sie pozbyc tego partryjarchalno przestarzalego myslenia i przyjac do wiadomosci, ze kobieta moze miec seks z kim chce. Ma rowne prawa i przywileje :)

Gość ale tez Polki w UK
studiuja w Oxfordzie, w Cambridge, w LSE.

Gość Opperetc
nenausa i przyjac do wiadomosci, ze kobieta moze miec seks z kim chce. Ma rowne prawa i przywileje " nie wieśniaro. Kobieta podobnie jak i facet nie mogą mieć seksu z kim chcą. Choćby z szacunku dla własnego ciała, dla siebie i z potrzeby bycia zdobywanym. W każdej cywiilizacji w kazdej części świata kobieta łatwa jest śmierdzącą dziwką, i w PL, i w Braz. i na Jamaice. Wszędzie. Pamiętaj o tym. nie zwalaj na Polskę prostaczko. Dlatego Brytyjczycy uważaja was za łatwe dziwki. Nie my Polacy, ale oni - czyżby i Wyspiarze byli wychowani w systemie patriarchalnym? Sex tak - jak ktos się toba oczaruje, i swiata poza toba widzieć nie będzie to owszem. Ale ejżeli ktos ma cię puknąć w pubie i poczuć obrzydzenie po twojej łatwości to sorry. Zasługujesz na miano szmaty najpierw w jego oczach, potem w oczach jego kumpli. ten sex wcale nie niesie samych pozytywów jakby chciał Lew Starowicz. Nie o patriarchalizm chodzi ale o twoją łatwość, brak czczenia swojego ciała. i dobzre bo związek z tobą wróży twoje puszczalstwo. Nie wierzę zę dziewczynę która jest szmatą da się wyleczyć obrączka lub tzw stałym związkiem.

Oxford, Cambrige...hehe! to sa za dobre przyklady :) prawdziwy Polak chce uslyszec lub przeczytac o kims kto ma gorzej...tak zeby sie lepiej samemu poczuc;)..lepsze przyklady wywolywac beda zawisc i zazdrosc

Egoist, piepszysz glupoty..idz juz spac. Rodzice zaplacili ci za internet i komorke w tym miesiacu....a to masz fajne zycie :D

Gość wwwrrr
''Ale ejżeli ktos ma cię puknąć w pubie i poczuć obrzydzenie po twojej łatwości to sorry. Zasługujesz na miano szmaty najpierw w jego oczach, potem w oczach jego kumpli.'' A dlaczego obrzydzenie ma czuc facet i jego kumple do kobiety, a nie do samego siebie? Przed chwila przeciez faceta tez obowiazywal 'szacunek dla wlasnego ciala'.

praca sprzątaczki nie hańbi /////////////////////////////////// -nie zasłaniajcie się tym naiwnym powiedzeniem. Nikt wam idiotki nie uwierzy. Tutaj Wy wszystkie nigdy byście nie chciały mieć za facetów Górników, lub kopaczy dołów (bo wstyd mieć robola), ale kiedy potrzebujecie akceptacji siebie w UK, to raptem piszecie że jesteście dumne ze sprzątania ubikacji, bo sobie radzicie finansowo i potraficie się utrzymać? Idiotki wy sobie nie radzicie tylko jesteście na dnie. Papłacie się w bagnie za parę funtów. Poradzić sobie znaczy zarabiać w mądry satysfakcjonujący sposób, a nie wykonywać prace zwierzęce jak mycie ubikacji. Nigdy tego samego byście nie wykonywały w Polsce wiec nie wmawiajcie sobie ze się nie hańbicie. Hańbicie i siebie i nasz kraj. Dlatego Polacy muszą wstydzić się za rodaków przed Obcokrajowcami na wakacjach, np: w Egipcie. Wasze dzieci w angielskich szkołach też się was wstydzą z powodu waszych prac(pewnie są wyszydzane) - więc nie pieprzcie. Tylko zmieńcie, pracę na godniejszą, i cięższą umysłowo. Handlujcie samochodami - otwórzcie komis. Za ciężkie? -to won do domu. nie mówcie że zmywając podłogi sobie radzicie w obcym kraju. I wy stare rury, paplacie się w kloace i śmiecie mówic Polakom że maja opinie brzydkich leni, i stąd nie maja wzięcia u starych Brytyjek po 40-ce?. To wy jesteście zakałą emigracji - brzydkie grube łatwe ze wsi i na dobitkę woźne. -co wasze dzieci musza przechodzić w szkołach. Idiotki

NenaUsa Egoist, piepszysz glupoty..idz juz spac. Rodzice zaplacili ci za internet i komorke w tym miesiacu....a to masz fajne zycie //////// przynajmniej nie zmywam ubikacji jak ty :)

Gość ale tez Polki w UK
opperetc - co za durnoty piszesz. Oczywiscie ,ze kobieta powinna miec seks z kim chce. A co? - ma miec z tym, z kim nie chce? Kto ma za nia decydowac?

Gość ale tez Polki w UK
Egoist , ty nie umiesz pisac bez //////////? to juz umyty kibel wyglada lepiej niz twoje pisanie.

Gość ostra jak brzytwa
wszystko pieknie, ale ty sie lepiej egoist przyznaj czym sie w zyciu zajmujesz szanowanym lekarzem to ty na pewno nie jestes, sadzac po twoich sfrustrowanych postach jestes podstarzalym lovelasem bez ambicji

Gość mi mala niezalogowana
ja 'na Cambridge' nie studiuję, ale pracuję;) po studiach w Polsce. na moje stanowisko było 200 podań i sami wykształceni Anglicy, po 2 etapach pracę dostalam ja. w innych departamentach mam znajome Polki, dwie są Project Managerami, inna Managing Editor, jeszcze inna IT Systems Administrator. mam tez znajomą Polkę- naukowca, (research associate), pracownicę Lloydsa, i parę innych. ale panów-Polaków na wysokich stanowiskach w UK jakoś nie znam... są wyjątki, owszem, ale jednak to wlaśnie te wyśmiewane, obrażane, poniżane przez was Polki robią kariery, i zarabiają kasę, o jakiej marzycie;) trzeba jednak zauważyć smutny fakt, że w wiekszosci do UK (i nie tylko oczywiście) wyjechał ten niższy, biedny sort Polaków, często ludzie ze wsi, bez perspektyw, bez znajomości języków obcych, bez studiów itd. wykonują proste prace fizyczne, a i imają się chętnie benefitów i oszustwa. ci, którzy wyjechali na wysokie stanowiska, na kontrakty, po lepsze wyplaty, doświadczenie międzynarowe itd., przewaznie wracają z kasą do Polski, znajdują jeszcze lepsze prace, budują domy i zostają na stałe, względnie osiedlają się w UK, ale zupełnie asymilując z tubylcami i anglicyzując, w czym pomaga im perfekcyjna znajomość języka, dobra praca w zawodzie i pozyskany szacunek otoczenia. mowiąc szczerze, osobiście znam ani Polek, ani Polaków o jakich tutaj piszecie i na których się pluje na porzadku dziennym. znam ludzi wykształconych, obytych, pracujących w zawodach, ambitnych i z perspektywami, których się ceni. chyba kwestia środowiska, w jakim się przebywa.

*osobiście nie znam

Egoist, za twoja lazienke tez zaplacili rodzice :D...i za wszystko co ''masz'', nie przezylbys na emigracji za mietki jestes :D

Gość facet ktory dniami i nocami
siedzi na damskim forum z trudem zarobi na szczotke klozetowa, a na lazienke....

Gdyby wszystkie Polki miały sprzątać kible to raz - UK miałoby najczystsze toalety na świecie, a dwa - brakło by ich do czyszczenia.

Gość Jaroslawe-84
" A polscy mezczyzni powinni sie pozbyc tego partryjarchalno przestarzalego myslenia i przyjac do wiadomosci, ze kobieta moze miec seks z kim chce. Ma rowne prawa i przywileje " milcz szmato :O

zapomniałam dopisać że jestem pojebaną mitomanką

Gość NenaUsa = Iris co rucha sie z
10 lat mlodszymi :D:D:D:D

Gość juz kamecha jest lepszy niz
facet z linka ktorego tu zapodano:O:O to jakis turek czy co , a ta durna cieszy ryja ze zlapala fagasa ktory ma wiecej siana :D

Gość mieszkajaca w uk polka
ja akurat nie znam ani jednej osoby ktora sprzata, a mam sporo znajomych, pracuja w firmach aptekach, bankach, ja sama jestem ksiegową, natomiast biorąc pod uwagę charakter pracy to uważam ze zadna nie hanbi przynajmniej same sie utrzymuja, bo niestety czasy sie zmienily, teraz wiekszosc mlodych angielek siedzi w domu, uczyc sie niechce, studiowac sie niechce, bo oni nie sa przyzwyczajeni, czasy kiedy praca byla na kazdym rogu tez sie zmienily i trzeba niestety sie troche wysilic, niestety anglicy sa leniwi, wiec siedza w domu, a jesli chodzi o kwestie prowadzenia sie mlodych kobiet to Polki sa daleko w tyle za Angielkami, nawet sobie nie wyobrażasz jak prowadzą sie mlode Angielki, to jest koszmar w tym panstwie,

Gość chłopy dobrze gadaja,który by
,który by chciał was dziwki jak nenausa,polacy nie są tacy durni jak myślicie:classic_cool:potem nie dziwota żeście wyzywane od kurew i szmat.:O🖐️wystarczy was poczytać od czasu do czasu,toż to żony mieć się odechciewa,bo puszczalstwo macie w genach.kareierę robicie niezła ale w burdelach,gdyby nie wasza szpara,zdechłybyście i zeschizowały:O zdesperowana domowa wtopiła z gachem angolem i sie wymąrdza durna pipa,następne łachudry to samo.:O🖐️

Gość knmknlkn
no wlasnie tak czytam czytam i zaraz chyba eksploduje ze smiechu..Polki to dziwki???? hahahaha polki to cnotki niewydymki w porownaniu do angielek. ale najpierw sami pojedzcie zobaczcie ci sie tam dzieje a potem sie udzielajcie w takich tematach bo poki co..widze ze nie wiele mozecie na ten temat powiedziec

Gość chłopy dobrze gadaja,który by
angielki nie dają tak ciapatym jak wy durne lachony:O🖐️

Gość hgnghesiynev
Ja mieszkam w Polsce, moi znajomi, którzy wyjechali do UK to w większości lekarze/lekarki, więc nie dotyczy ich raczej ten opis. Ale wydaje mi się, że autor pisze o pewnej grupie ludzi, w przypadku których nie ma znaczenia gdzie mieszkają. Te dziewczyny w Polsce zachowują sie tak samo - szukają bogatszego chłopaka, który jakąś starą bmk-ą podwiezie je na zakupy do centrum handlowego i da parę groszy na zakupy, ewentualnie wieczorem tą wysłużoną kilkanaście lat jakiemuś Niemcowi bmk-ą pojadą na dyskotekę.

Gość simian raticus
Zdradzili naród polski Ci parobasi! Dla hajsu tam są! Rodacy wykształcili ich ze swoich POdatków, a Ci uciekli!

Gość do chlopy maja
"puszczalstwo macie w genach" Rozumiem, ze masz puszczalstwo po mamusi ( jako Polak/Polka). Ale nie kazdy ma w domu takie przykłady...