Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość song two

Czy wysokie dziewczyny są "odpychające " dla facetów ?

Polecane posty

Gość gość
ja mam 174-5 cm a mój partner jest 5 cm wyższy ode mnie ( no chyba że się naprawdę wyprostuje to może nawet 6 cm:p) i myślałam że fajnie bo wiele pozycji mamy w zasięgu ręki. Ale ostatnio robiliśmy to od tyłu przy ścianie a ja i tak musiałam stanąć na palcach aby bez problemu wszedł;p

Gość gość
Wg. mnie (jestem kobietą) wysokie dziewczyny bardziej podobają się mężczyznom, widzę to po swoich znajomych :). Przystojni, wysocy szukają wysokich, zgrabnych dziewczyn. Ja sama chciałabym być wysoka, a jestem średnia, mam 167 cm, i tak jestem w lepszej sytuacji niż karzełki po 160 cm i niżej, takie to tylko desperaci i proste chłopy chcą, bo jak to wygląda, taka niewyrośnięta baba gdzie się z taką pokazać :P.

Gość gość
"Wg. mnie (jestem kobietą) wysokie dziewczyny bardziej podobają się mężczyznom, widzę to po swoich znajomych usmiech.gif . Przystojni, wysocy szukają wysokich, zgrabnych dziewczyn. Ja sama chciałabym być wysoka, a jestem średnia, mam 167 cm, i tak jestem w lepszej sytuacji niż karzełki po 160 cm i niżej, takie to tylko desperaci i proste chłopy chcą, bo jak to wygląda, taka niewyrośnięta baba gdzie się z taką pokazać" uuu, widze że mozna zazdroscić kompleksów :D

Gość gość
prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd !

Gość gość
prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! NA WIKIPEDII JEST NAPISANE ŻE TO WSZYSTKO WPŁYWA NA KOBIECY SEKSAPIL !!

prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! jeszcze długie włosy, na Wikipedii jest napisane że to wszystko wpływa na kobiecy seksapil

Moim kolegą najbardziej podobają się takie dziewczyny : prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! jeszcze długie włosy, na Wikipedii jest napisane że to wszystko wpływa na kobiecy seksapil

Gość ghjk

Będę szczera. Jestem kobietą i mam 175 cm wzrostu. Psychikę zniszczyli mi mężczyźni z mojej ekipy... I ci niżsi ode mnie, i ci mojego wzrostu, i ci dużo wyżsi. Ponoć jestem uważana za ładną kobietę z ładną figurą, jednak faceci nie raz dali mi znać jak bardzo im mój wzrost przeszkadza. Jestem w ich oczach ćwierćkobietą. Te niższe, drobniejsze są dla nich jak skarb.

Gość Monika
7 minut temu, Gość ghjk napisał:

Będę szczera. Jestem kobietą i mam 175 cm wzrostu. Psychikę zniszczyli mi mężczyźni z mojej ekipy... I ci niżsi ode mnie, i ci mojego wzrostu, i ci dużo wyżsi. Ponoć jestem uważana za ładną kobietę z ładną figurą, jednak faceci nie raz dali mi znać jak bardzo im mój wzrost przeszkadza. Jestem w ich oczach ćwierćkobietą. Te niższe, drobniejsze są dla nich jak skarb.

haha

baw sie... idziesz ulica i patrz jak mijasz jakiegos

Ty wyprostowana  a on jesli wyzszy to sie usmiechnie,a jesli maly badz Twojego wzrostu to na palcach bedzie szedl-serio!!!

Ja tak robilam jak bylam mlodsza :)

Glowa do gory,mijaja ich i  i baw sie :D

Gość vvdfvdfvf

Gdzieś czytałam wypowiedzi panów na ten temat i wynikało z nich, że najbardziej lubia średni wzrost u kobiet

Gość prawi 124

niekoeniecznie .. Z tego co ja zauwazylem to ogladam sie za  każdą kobieta niezaleznie czy ma 160 czy 175 cm 

Tutaj bardziej jest kwestia jak potrafisz sie sprzedac .. Czy masz fajny tylek i go podkreslasz czy chodzisz ubrana jak zakonnica

90 % atrakcyjnosci kobiety to figura i nawet jesli nie jest najlpesza to przy odpowiednio dopasowanych ciuszkach moze byc mega seksowna..

Gość prawi 124

wczoraj sobie nawet przypominam sytuacje .. Nie moge wyrzucic sobie z glowy tylka pewnej laski w poczekalni ..

DZiewczyna musi sie czyms wyrozniać . Poogladaj sobie na youtube filmiki od ``Yanet Garcia ``

Gość prawi 124

albo`` NEREA Ramirez`` = tez niezla sztuka

Gość prawi 124

chłop zawsze będzie mysłał i prymitywnie,  jak przodkowie .

Ktora wiecej odkrywa ta jest piewsza 

kolejny kanal  wart obejrzenia 

``Madzia Boho hoho``

zwlaszcza pamietna sceny z jazdy na rolkach 

na youtube znajdziesz

``Nauka jazdy na wrotkach przed 30 stką ? czy to możliwe ???!!! film z przymrużeniem oka ;)``

Gość prawi 124
9 godzin temu, Gość ghjk napisał:

Oni sie tylko drażnia z tobą .. Pokaz tzytzki to przestaną ci dokuczać

Gość prawi 124

to jest pierwotny instynkt

Gość adam 7642746

Nie wyobrażam sobie oglądania się za wysoką kobietą.

Moja musi być niewysoka, szczupła (nie chuda) - z biustem i fajnym tyłeczkiem. Nie chciałbym mieć kobiety-kloca, która przy wysokim wzroście zawsze będzie swoje ważyć. Sam mam 186, a moja kobitka 162.
Właśnie,  kobietka a nie tyczkoskoczek. Poza tym jak wysokiej się przytyje, to od razu widać i robi się kloc ala Liszowska. Widziałem pociążowy bebech u takiej, wyglądał 3 razy gorzej niż u niskich, wszystko większe, brzydsze. 

U niskiej kobiety fajniej też wygląda okrągła pupa czy większy biust, u wysokiej z figury od razu robi się klocek. Wysoka aby wyglądać ok, musi być chuda. Inaczej kaplica.

Gość Monika

No tak,ale ze Twoja Pani przytyla to nie zznaczy,ze autorka postu tez.

Ty po prostu nie lubisz grubych bab,a tu rozmawiamy o wzroscie :)