Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piec minut pózniej

mam depresje chyba:/

Polecane posty

"Ale w głębi serca i tak chciałeś aby ktoś przy Tobie był, prawda?" Owszem. Ale jednocześnie myślałem, że każdy, kto przy mnie jest robi to z litości, a to tylko pogłębiało depresję... Bo po co marnuje czas z kimś takim żałosnym, jak ja....?

Gość
Mozna tak powiedzieć Lomu

Gość
Ale ja nie robie tego z litości , bo rozumiem to i umiem słuchac

Z tym, że będąc w depresji człowiek nie myśli o innych... W tym stanie wiem tylko, że jestem żałosny i nic nie ma sensu.....2 lata tak miałem..... Wszyscy bliscy z czasem się poddawali....Zostałem sam i wtedy dopiero się pogorszyło... Dopóki ludzie byli obok, myślałem, że ich nie potrzebuję. A kiedy odeszli pomyślałem, że to wszystko rzeczywiście nie ma sensu.....

Gość
Lomu ... musisz mieć kogoś żeby Cię wysłuchał , jak nie masz kogos bliskiego to obojętnie kogo . Cos troche wiem na ten temat . Moja mam ma depresję i wiem że duzo daje milość bliskich i wysłuchanie

Źle mnie zrozumiałaś:) Wiem, co znaczy depresja, ale ja 10 lat temu z tego wyszedłem:) Fakt, że po "próbie", ale udało się. I paradoksalnie to ludzie okazali się lekarstwem:)

Gość
Lomu .. to się cieszę . Zyczę Ci żebys dalej trwał w zdrowiu , wiem że może wrócic spowtrotem . Trzymaj tak dalej :)

"wiem że może wrócic spowtrotem " Że co może wrócić?:) Dziś jestem zupełnie innym człowiekiem.... Dziś jestem zajebisty:D

Gość
Lomu .. depresja lubi ponawiac się , dlatego tak powiedziałam

Gość
To Dobrze że taki jesteś . Trzymaj tak dalej :)

Coś w tym jest, bo miałem małą powtórkę...Cały ten rok... Powiedzmy, że nieco się odciąłem od ludzi...

Gość
Ja wiem co mówię moja mama ma tez tak , śa okresy ze jest super dłuższy czas , a pózniej znów wraca . Rozmawiałam nie raz z lekarzem o tym . De[presję w sumie się leczy całe zycie. Nie że cierbie straszę , bo nie chcę tego. Ale sama to zauwazyłam

Ja nigdy u lekarza nie byłem. Nigdy nie uważałem, że to problem. A to, co ostatnio się ze mną dzieje, to ledwie miniaturka tego, co było kiedyś...

Gość anonimmka
jestem apatyczna, nie mam na nic siły, nic nie chce mi się robić, , nic mnie nie cieszy i jestem potwornie zmęczona , chyba mam depresję

Gość anonimmka
uciekam od wszystkich, boję się wychodzić z domu, boję się ludzi

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.

Gość gość
tak, mam depresję, raz histerycznie się śmieję a 5 minut później wyję z rozpaczy, łapy mi się trzęsą, żre by sprawić sobie przyjemność, w d***e z tym wszystkim

Gość gość
aż mi siebie żal