Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdrtrtrd

boje sie wiązać z mężczyznami - czy ktoś też tak ma?

Polecane posty

Gość fdrtrtrd
kurwa i znowu pierdolicie - a czy to nie jest tak,ze przeszlo ci bo sie zawiodlas a nie dlatego ze naprawde juz tego nie chcesz? ja bym chciala tez zeby mi przeszlo bo swiat jest jaki jest marcin - a Ty zdradzasz??

Gość baunf
zamek ktory otwiera sie wieloma kluczami jest niedobry, ale klucz ktory otwiera wiele zamkow jest dobry nasza kultura niestety niepotrzebnie wprowadzila milosc i przywiazanie do konca zycia, poniewaz to nie jest zgodne z meska natura

Gość fdrtrtrd
marcin,wiem że mam problem.To przez was - facetów tak sie zaproblemowiłam pod tym względem.

Gość fdrtrtrd
zamek ktory otwiera sie wieloma kluczami jest niedobry, ale klucz ktory otwiera wiele zamkow jest dobry - nie porownujmy seksu do klucza. niepotrzebnie bog tak stworzyl kobiety,zeby musialy cierpiec przez facetów skoro tak - wolalabym byc inna,ale jak na zlosc nie jestem i nie będe

Gość MarcinUam87
Jak widzisz mam rację, ja ci niestety nie pomogę rozwiązać tego problemu, ponieważ to wykracza po za moje możliwości.

Gość fdrtrtrd
poza tym teraz jest po rowno - kobieta tez moze zaliczac,facet niekoniecznie musi ja zachecac ona sama na niego leci i co,wtedy on jej wcale nie otwiera jak zamek moze nawet to ona pierwsza rozpina mu rozporek ;] w takim razie faceci nie zasluguja na milosc kobiet

Gość fdrtrtrd
nie wiem,mnie nigdy nie krecili ci agresywni,nie lubie drani.Co innego jak ktos udaje ze jest dobry ale jak widze ze ktos jest draniem to go nie lubie

Gość fdrtrtrd
to nie tak samo bo tym fokom co je posuwa nie deklaruje milosci i wiernosci.A mezczyzna z jednej strony burzy sie ze kobiety chca ksiecia i zyja w iluzjii z drugiej strony go udaje wiec sam tworzy tą iluzje która tak go wkurza no i kobiety odczuwaja bol zdrady skoro to tak naturalne to dlaczego tak boli i tak krzywdzi

Gość fdrtrtrd
to mezczyzni tworzą to kino którym urabiają kobiety.Filmy też przewaznie oni kręcą a z drugiej strony tacy arabowie np. kamienują kobiete za zdrade.A zdradzona kobieta predzej sama sie zabije,ja bym chyba popelnila samobójstwo

Gość baunf
zdrada jest tylko gdy ktos zlamie umowe. a jesli mezczyzna umowi sie z 10 kobietami, ze beda jego haremem to one nie beda sie czuly zdradzone, a on bedzie zyl w zgodzie z natura. wniosek - polska kultura nie jest idealna, z powodu chrzescijanstwa

Gość fdrtrtrd
tu jest cos nie tak,albo wszyscy zyjmy w rozwiazlosci i zdrajca niech sie nie wkurza o zdrady kobiet,albo cholera badzmy sobie wierni.Zamiast siebie ranić

Gość tez tak mam autorko,pare razy
sie juz przejechalam na facetach,nie powiem ze kazdy facet zdradza ale napewno w czasach w ktorych zyjemy szczesliwe malzenstwo,z dlugim stazem bez zadnej zdrady jest i bedzie rzadkim przypadkiem.teraz zdradzic jest b.rzadko.media,wszystko nie pokazuje zadnych wartosci,najwazniejsze to tylko bzykanie,zaliczanie,seks. niestety ale trzeba sie pogodzic z tym. lepiej nie wierzyc,ze nasza milosc jest jakas wyjatkowa. nie ma co tez generalizowac ze faceci sa tacy zli,kobiety tak samo sa coraz gorsze... my kobiety romantyczne mamy przechlapane,zycie jest brutalne i nie oszczedza na zadnej plaszczyznie. nie ma zwuiazkow idealnych.poza tym jestesmy tylko ludzmi...

Gość fdrtrtrd
no tak,tyle ze to mezczyzni wymyslilili chrzescijanstwo a teraz biorą sluby zamiast protestowac wlasnie łamią umowe daną jednej kobiecie a przeciez mogliby byc z 10 legalnie

Gość fdrtrtrd
to ja mowie,niech protestuja,jak nie beda sie oswiadczac i brac slubow instytucja padnie,a tak to wlasnie jest cos czego nie pojmuje - biora slub i zala sie jakie to niesprawiedliwe zasady...no ale nikt ich nie zmuszal przeciez

Gość fdrtrtrd
moze arabska jest idealna - wtedy facet ma wszystko kobieta nic. ;/ cudownie....

chyba zwariowalas,mowiac ze gdyby facet cie zdradzil bys popelnila samobojstwo.nie warto.naprawde. ile razy slyszalam historie,ze np chlopaka zdradzila dziewczyna,on to przezyl,powiesil sie a dziewucha za chwile brala slub z innym. trzeba dobrze lokowac uczucia,jak nie wyjdzie to rtrudno,ale zabijac sie bo inna osoba ma nas w dupie?bez sensu...

Gość fdrtrtrd
poza tym spotkalam sie z pogladem,ze monogamia jest korzystna dla mezczyzn biednych,bo dzieki niej oni mieli szanse na kobiete jak by byla poligamia to kobiety tylko z bogatszymi by były no ale skoro takie z nas zwierzeta to dlaczego ja potrzebuje milosci a nie cholera zaspokajania zwierzecej chuci zle to jest zaprogramowane,natura jest pojebana

Gość fdrtrtrd
nie byloby korzystniej gdyby swiat tak byl urzadzony,ze mezczyzni i kobiety by sie rozumieli? lepiej by było. nie warto sie zabijac ale co w takim razie warto..co mam zrobic by wyleczyc sie ze swoich pragnień.

Gość fdrtrtrd
ja bym nie uznala ze to ja sie zabilam,tylko ze zdrajca zabil moja dusze i serce a w takim razie zylabym martwa a tak sie nie da...samobojstwo byloby skutkiem tylko ale w zasadzie juz teraz czesto mysle o smierci bo sie nie nadaje do życia nie pasuje i czuje pustke,ból....

Gość fdrtrtrd
ale w milosc nie wlicza sie oszukiwanie a czesto za takim seksem idzie wlasnie zdrada... zresztą właśnie dla mnie to nie mieszanie,dla mnie seks sie nie odziela od uczuć i dla mnie to naturalne i nie rozumiem tego zwierzecego seksu i ja bym tak nie potrafiła

Gość fdrtrtrd
seks to dla mnie łączy sie z duszą...połączenie nie tylko ciał ale i dusz.Nie umiem tego myslenia zmienic...

wiesz kiedys myslalam tak samo.ale kilka razy dostalam po dupie i stwierdzilam,ze nie warto przejmowac sie facetami,a poza tym,zycie nie opiera sie tylko na byciu z kims. kto powiedzial,ze musimy z kims byc prawda jest taka ze milosc,zwiazek przynosi wiecej rozczarowan niz szczescia,na dluzsza mete. czemu wymagasz od drugiej strony,zeby myslala tak samo. a poza tym skad wiesz ze ty bys nigdy nie zdradzila,tego nie wiesz,bo za 10 czy 20lat bedziesz zupelnie inna osoba,z roznymi doswiadczeniami,rozczarowaniami. jest takie powiedzenie nie opieraj swojego zycia na facecie a nigdy sie nie zawali

Gość fdrtrtrd
ale uwazam,ze bez tego byłby pusty.mechaniczny,jakis taki obrzydliwy

wiesz masz troche bez sensu myslenie,b.idealistycze,ale to sie zmieni.

Gość fdrtrtrd
prawda jest taka ze milosc,zwiazek przynosi wiecej rozczarowan niz szczescia,na dluzsza mete. - właśnie tego nie moge przeboleć.Z racji że jestem młoda dopiero niedawno sie przebudziłam i otworzyłam oczy,wczesniej bujalam w oblokach i marzyłam o swoim księciu. ja nigdy nie zdradze moge sie zmienic ale nie az tak i tu nie bede sie z nieznającą mnie osobą nawet spierać...

Gość fdrtrtrd
no wlasnie dlaczego to idealy a nie prawda no ale z walsna kobieata ten seks jest lepszy czy tez fizjologia?

Gość fdrtrtrd
mysle ze mlodsi ludzie sa lepsi potem sa bardziej zepsuci ;/;/ traca swoja wrazliwosc i uczucia

kto mowi ze musisz sie spierac,nie mowie ze bedziesz zdradzac,tylko ze za jakis czas bedziesz inna,z innym spojrzeniem na wszystko

tak wlasnie jest jak piszesz w ost poscie

Czyli co, kobiety same w końcu przyznają, że są cienkie i negatywnym nastawieniem do facetów pokazują jak bardzo są hipokrytkami? Tak, tak, tak. To już od dawna wiadomo hurra w końcu i do kobiet to dotarło.