Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

brak ochota na seks 6 mc po porodzie

Polecane posty

dziewczyny jestem samotna mama 6 mc dziecka, z ojcem dziecka roztalismy sie po 2 mc po porodzie. wtedy kochalismy sie 2 razy, od tamtej pory w ogole nie mam ochoty na sex.zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ok ze mna ze w ogole nie czuje pociagu sexualnego. moze to przez to ze sama jestem albo ze mnie bolaly te zblizenia. moze zmeczenie . czy ktoras tez ta dlugo nie miala w ogole ochoty?bo juz sie zastanwialam czy do lekarza nie isc

Gość Póki co
brakuje ci ciepłego i oddanego partnera w którym byłabyś zauroczona, brakuje ci zapewne odpoczynku a to też nie sprzyja choćby fantazjom i cóż tu dodać , jesteś chodzącą normą;) ale podejrzewam że gdyby w twoim życiu pojawił się ktoś kto stałby się ważny to i ochota na seks by powórciła.

no fakt brakuje mi ciepla ale szczerze to tak mnie byly wymeczyl psychicznie ze escze nie tesknie za tym. A z sexm jest tak ze przeciez to naturalne oczuwac jego potrzebe a u mnie nic.Jesli ma sie libido = 0 znaczy ze cosjest nie tak. nigdy sama nie bylam i nawet nie wiem jakto jest jak sie tak dlugo jest samemu.

Gość Ja do
Ja też nie mam ochoty na seks a do małotemperamentnych z natury nie należę więc to raczej kwestia przestawienia się na macierzyństwo . Urodziłam 7 miesięcy temu i jak do tej pory tylko kilka razy współzyłam z mężem i nie były to ekscytujące zbliżenia, raczej coś w rodzaju "a spróbujemy i zobaczymy" ;D. Ja praktycznie 24 na dobę zajmuję się maluchem i tez najczęściej o nim myślę oraz o czystko domowych obowiązkach, na przyjemności nie mam specjalnie czasu i to pomimo że razem z mężem staramy się dzielić obowiazki. Myślę że prawdziwa ochota na seks przychodzi po roku bądź kilkunastu miesiącach i tak też czytałam że najczęściej tka właśnie jest ale to też kweistia indiwidualna . Co do samotnego zycia to myslę że tu dodatkowo ma wpływ brak bodźca do chęci na pieszczoty a skoro poprzedni związek był nieudany to wypalenie może towarzyszyć jeszcze dłuższy czas, wszystko powinno się natomiast ułożyć jak tylko poukłada się korzystnie życie i wejdzie w nie nowa zaufana i oddana osoba.

tylko najgorsze jest to, ze dopuszczam mysl zeby kogos juz poznac i zaczac sie umawiac, natomiast jak pomysle ze mialabym z kims isc do łóżka to mnie odrazu sie odechciewa randek

Gość mamama27
polecam suplement diety erotic dla kobiet - mnie pomogło bardzo

Gość u mnie jest 1,5 roku po
porodzie i libido wciąż zerowe:(