Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marco88

Problem z erekcją.

Polecane posty

Gość marco88

Witam. Posiadam pewien problem z erekcją. Mam 23 lata, a moja dziewczyna 19. Podczas pieszczot z nią lub podczas masturbacji nie mam problemów z wzwodem. Przez cały czas gry wstępnej jest okej, ale podczas samego seksu ona maleje, co mnie trochę krępuję...co prawda mojej dziewczynie to nie przeszkadza, ale mi trochę tak. Wiem że moja dziewczyna ma tyłozgięcie macicy i czy to może mieć wpływ na erekcję:( Ucisk czy coś takiego zmniejszający napływ krwi... czy może ktoś coś na ten temat mi powiedzieć ?? Dziękuję :)

Gość co ma ci dziweczyna powiedziec
po prostu jest wyrozumiala i nie chce poglebiac problemu. to tak jak facet nigdy kobiecie nie powie, ze ma brzydkiego motyla albo male piersi.

Gość Od tyłozgięcia
na pewno nie.Ja mam tyłozgięcie i nie mamy problemu z sexem.Problem tkwi w tobie.Dziewczyna ci nie powie że jej nie odpowiada bo nie chce ci pewnie przykrości zrobić.Ja bym radziła lekarza.

Gość Pandorik
Ja spróbowałbym na początek jakiegoś suplementu diety. Może być np. Power4sex, bo słyszałem, że jest całkiem dobry. Martwić można się zacząć, jak dalej nie będzie poprawy:)

Gość cyster
Braveran nie tylko „doda Ci skrzydeł, ale „postawi Twojego penisa!

Gość Perw mobilna
Za dużo masturbacji.

Gość Leszek41
Mój siusiak był mały a erekcja słaba w związku z tym szukałem coś co by mi pomogło. Poradziłem sobie z wsparciem tabletek IQman. Przywiózł mi je koleżka ze Stanów. Wpływ tych tabletek mnie aż zaskoczyło, siusiak jest większy a erekcja silna jak nigdy do tond :) aktualnie mogę działać o wiele częściej, szybciej się regeneruje :)

Gość gość
Na noc zakładajcie na wyciąg