Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwthgwrthgrtw

Dlaczego kobiety najpierw biora sobie agresywnych prostackich facetow a pozniej

Polecane posty

Gość rwthgwrthgrtw

jecza ze im zle, ze dzieci maja zle , zeby im pomoc. NIe wierze ze tego na poczatku znajomosci nie widac ze facet nie jest zwyklym normalnym miłym gosciem tylko jakims chamowatym , pewnym siebie prostakiem.

Nie znam takich kobiet :) Pewnie są takie, ale nie interesowałyby mnie.

I jeszcze jedno - rozwody są drogie, zwłaszcza że ciężko wywalić męża z komunalnego, a są jeszcze dzieci, a z pracą ciężko.

Gość rwthgwrthgrtw
ta biora to co jest dostepne. Znam wielu kolesi, spokojnych normalnych, zadna ich nie chce. Za to nie znam zadnego prostaka agresywnego ktory by nie mial jakiejs dziewczyny. Na takich lecicie, taka jest prawda

Gość koneser analno-genitalny
jest tak dlatego, że agresja w polsce kojarzy się z zaradnoscią

A przyszło wam do głowy, że kobiety to ludzie i tam też mają prawo mieć jakiś procent idiotek? Ilu znacie głupków z fiutem? Mnóstwo. Pomyślcie zatem, że tak jak niektórzy głosują na Korwina, który gardzi ogółem, tak niektóre dają dupy takim facetom.

bo myślą dupami zamiast mózgiem którego zresztą i tak nie mają

Gość koneser analno-genitalny
korwin jest biernym gejem z białorusi ja na nie bede głosował

Gość grfhbrfbnhrfbdgdrfgbfg
"jest tak dlatego, że agresja w polsce kojarzy się z zaradnoscią" dokladnie, a szczegolnie w mniemaniu lasek. Polskie kobiety sa tepe.

Gość niekonieczny
Niewielu zdaje sobie sprawę, ile miejsca w naszym życiu zajmują instynkty :P To ma jakiś związek z mieszaniem genów, taki agresywniejszy nadaje się na rozpłodowca, a taki spokojniejszy bardziej do wychowywania potomstwa. Tacy hej do przodu, co to z nikim się nie liczą i zachowuja się po hamsku zawsze mieli większe powodzenie u dziewczyn, pamiętam jeszcze ze szkoły. Z czasem wychodziło szydło z worka, ale mnie to zawsze drażniło jak fajne laski zakochiwały sie w skończonych bydlakach.

Nooooo mój facet na przykład jest dla mnie baaaardzo delikatny i w ogóle super człowiek, ale jak sobie wypije to potrafi kogoś pobić do nieprzytomności :o na razie nie mnie, ale gdybym wiedziała że on w ogóle tak może to nie wiem czy bym za niego wyszła :o Przed ślubem w ogóle tego nie zauważyłam bo kiedy wychodzimy razem wszystko jest ok, problem jest dopiero kiedy idzie na piwo z samymi kumplami :o

Gość Marcin84w,
Bo lecą na kasę,byle kto byle miał siano.

Na czole ma wypisane że jest chamusiem.:( Frustracja,pognębienie w pracy i z porządnego faceta robi się chłam:(

Ciekawe skąd ta troska o innych ;) dajcie innym żyć i ponosić konsekwencje własnych błędów. Kiedyś bardzo podobała mi się pewna dziewczyna, ale mnie olała. Potem zaszła w ciążę z jakimś głupkiem, co uciekł na Zachód. Zapuściła się, i myśli tylko o kupkach i kaszkach. Nie podoba mi się już. Wartościowe kobiety nie biorą sobie za partnerów chamów.

"ale jak sobie wypije to potrafi kogoś pobić do nieprzytomności na razie nie mnie," dobrze że przynajmniej zdajesz sobie sprawę że to "na razie".

Gość rwthgwrthgrtw
h

Bo kobiety kierują się emocjami, motylkami w brzuchu i temu podobnymi kryteriami a później różowe okularki spadają i zaczyna się dramat. Myślą, że jak facet jest pewny siebie i "zaradny", to reszta jest mniej ważna.