Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Miałem dzisiaj fajną robotę a jeśli chodzi o przyszły miesiąc to niewiadomo

Polecane posty

Dzisiaj miałem fajną robotę Wsypywałem cukierki do kosza, które potem szły na maszyne. Jeśli chodzi o pracę to ci z góry chcą zrobic system 4brygadowy i nie rozumiem dlaczego? ja jestem za tym aby było tak jak teraz od poniedziałku do piątku a weekendy na ochotnika.

Gość Abraaaaa.Kadabraaaaa
Dziś już nie myślisz o awansie? ;)

Niestety tacy mają największe szanse ;) A poza tym ja go tam lubię i dobrze mu życzę :)

Nie jestem październikowym sukcesem, macie obcesje na jego punkcie. Dalej myślę o awansie bo wiem że zasługuje na to. I zastanawiam się nad jednym czy mógłbym pracowac na dwóch zmianach. Od poniedziałku do piątku po 15 godzin? Od 6:30 do 21:30

Ty możesz wszystko :*

Podaj chociaż trzy sensowne argumenty dlaczego uważasz, że zasługujesz. Ludzie kurwa latami potrafią na awans czekać, a ten parę razy zamieszał w masie czekoladowej, zeżarł kilka michałków i już awans za to chce.

Bez przesady mówimy o Twojej pracy, a nie targnięciu się na Twoje życie. Żenada... Właśnie odechciało mi się z Tobą gadać... Kolejny psychopata co popada ze skrajności w skrajność :-/

No bo praca na produkcji to ciężka praca, a ja zamieszał tylko 3 razy w tej masie bo reszte dni spędziłem na zawijalni.

Chociaż by dlatego że mnie ta praca bardzo wolno idzie ale w przyszłym miesiącu zwiększe swoją wydajnosc. Przepustkę mam do 31 grudnia.

To są dopiero początki :O niektóre pracę to inni za mnie wykonują(pokazują mi co jak mam zrobic:O).