Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SabiaSabia

chcę po prostu zniknąć

Polecane posty

To jedna osoba wybiera miejsce, a inne w tym czasie rozmawiają tak by po dotarciu powiedzieć: to już tutaj? i czuć zaskoczenie, a tym samym poczuć, że nas tam nie ma ;p

Ile byś osóbek chciała???? Ja się mogę rychtować,a co tam ... :** Ide na dworzec i jade na wawe wschodnia czekaj :) za dwie godz bd :***

SabiaSabia Pewnie zruchałaś się z kimś i teraz tobie wstyd? Nie warto. Prawdą jest że życie jest zbyt krótkie by zapomnieć... ... ale zbyt długie by pamięć tę ciągnąć. Powiedz "kurwa mać" i zacznij od nowa!

mortifer - błędne myślenie :) ja po prostu tego chcę! Nie jestem jakąś gówniarą, także to wszystko jest bardzo przemyślane.

mortifer - ale w pewnym sęsie zgadzam się z Tobą, chcę zacząć wszystko od nowa. I tu brzmi pytanie, kto jest chętny zacząć je razem ze mną? :)

Mysle, ze w ciemno to nikt, ale jesli cos wiecej o sobie napiszesz i znajdzie sie osoba o podobnym nastawieniu do zycia - to moze cos razem wykombinujecie :)

SabiaSabia :) Klęczałem by zrozumieć własną poezję. Bo poezja to nasz dusza. To łaknienie. To tu i teraz. Musisz się zacząć uczyć. Jesteś częścią wszechświata. Doskonalisz siebie, doskonalisz świat.