Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaa93

praca maturalna - przykłady

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaa93

cześć :) to mój temat na maturę: ROLA MUZYKI W ŻYCIU BOHATERÓW UTWORÓW LITERACKICH I INNYCH DZIEDZIN SZTUKI. PRZEDSTAW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. w związku z tym chciałam się zapytać czy oprócz literatury ( myślałam np. o: Wierność w stereo,) filmu (Pianista, Requiem dla Nirvany) chciałam też wspomnieć o jakimś nieistniejącymo/bądź ciągle aktywnym zespole - na przykład Nirvanie i Kurcie Cobain'ie.Myślicie że mogę? W temacie nie ma zawartego do jakich przykładów powinnam się odwoływać (TEMAT ZNAJDUJE SIĘ W DZIALE: ZWIĄZKI LITERATURY Z INNYMI DZIEDZINAMI SZTUKI) z góry dziękuje

ja bym na twoim miejscu "przeleciala sie" po wszystkich epokach i poszukala czegos fajnego, polonistki to lubia,

wspomnieć możesz o czym chcesz, pamietaj tylko że oni oceniają także wiedzę z polksiego i nie idź w glanach na maturę 🖐️

Gość jacinta1
wierność w stereo? to musi być literatura piękna ,a nie romansidła na poziomie harlequinów czy danielle steel...

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281