Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe piersi ;/

Mam małe piersi ;/

Polecane posty

Gość małe piersi ;/

No więc tak: Mam piersi rozmiar niby 75b.. eh.. ale tylko przez jakieś pół miesiąca. Znaczy te staniki to ja do końca nie wiem jakie mam ;/ pasują na mnie 75b..ale mam też dwa A i też są dobre.. U mnie sytuacja jest taka: jakieś dwa tygodnie przed okresem zaczynają mi puchnąć i robią się większe, natomiast jak tylko mi się zaczyna okres hmm...zmniejszają się.. tą różnicę bardzo widać;/ A i jak myślicie? urosną mi jeszcze piersi? mam 16 lat.. siostra ma wielkie piersi( rozmiar d albo cos), mama też ma jakieś C.. ;/ siostra mi mówiła, ze też miała malutkie ale jak miałą jakieś 16 lat to jej o dwa rozmiary urosły.. a mi jakoś się ruszyć nie chcą ;/ mam 163cm wzrostu i ważę 49 kg, znaczy wszyscy dziwią się, ze tak mało ważę, bo na oko powiedzieliby ze jakieś 53..;p no ale co

Gość myszka1234567899
ja tez mam male poniewaz w moijej rodzinie moja mama i babcia maja male persi..a ile masz lat?

Gość mihihihihih
a ja powiem wam tak: glowa do gory! tez mam małe piersi i nie mają pięknego kształtu, ale nie ma co tracic życia na zamartwianie się. Każde piersi są piękne na swój sposób! A poza tym mężczyzna, który będzie Was kochał pokocha tez małe piersi. Przecież małe jest piękne! :)

Gość mihihihihih
ah no i jeszcze, kiedyś też strasznie sie wstydziłam moich małych piersi i żaliłam się mamie. Pamiętam, że powiedziała wtedy "każde piersi są ładne i jak mężczyzna mówi, że za małe to niech sobie w rękę napluje" czy jakoś tak :D autorko masz 16 lat! wszystko przed Tobą, ja mam juz 21 i nie mam szansy, że urosną. Pozdrawiam :)

Gość nienieniii
też mam mały biust (65D) i się nie przejmuję ;) Ty też nie będziesz, jak znajdziesz kogoś, kto Cię czy z tym biustem czy z innym będzie uwielbiał ;)