Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na to

Moja córka jest za młoda na to

Polecane posty

Gość za młoda na to

Wczoraj moja malutka córeczka urodziła chłopca i co dalej? Dziecko trzeba wychowac a dziewczyna ma dopiero 20 lat. Rok temu mój wtedy 20letni syn został ojcem i ożenił się ale to zupełnie inna bajka, nie chciałem się zgodzic na to by moja córka miała chłopaka, teraz chłopak umył ręcę a córka została sama z problemem. Moja żona kompletnie nie przejmuje się tym co będzie dalej. Ja mam 41

Gość za młoda na to
Ja mam 41 lat, moja żona jak urodziła moje 1 dziecko miała 17 lat ale to była zupełnie inna historia. Ja byłem odpowiedzialny i zatroszczyłem się o rodzinę. Co dalej będzie. To moja żona twierdziła że córka może miec chłopaka mimo że ja twierdziłem inaczej.

Gość tak tak mozna ...
naskakiwales na chlopaka to spindolil, czego oczekiwales, ze bedziesz go gnoil i on bedzie przychodzil ?

Gość za młoda na to
Nie naskiwałem ale moja córka była za młoda na chłopaka, jeszcze 5 lat mogła poczekac na to by spotykac się z jakimś chłopcem.

Gość dla humanistow
stary debil :/ 20 lat to odpowiedni wiek dla dziewczyny by miala chłopaka :/

Gość za młoda na to
Powiem więcej! Ona jest jeszcze teraz za młoda na jakiegkolwiek chłopca.

W tym momencie musi być wystarczająco dorosła na przynajmniej jednego chłopca. :)

Gość fhfhfhfh
zgadzam sie z ojcem, teraz ta nowa generacja jest inna, dlatego ona jest za mloda, mlodziez jest teraz bardzo niedojrzala i glupia,pacha na dupe i porzadnie wlac,chlopak moze sie umyc od dziewczyny ale nie od dziecka , na nim tez spoczywa teraz obowiazek rodzicielski

Gość tuioooooooop
niestety corka musi wychowac dziecko, ja sama urodzilam jak mialam 21 lat i nikt mi nie pomogl, dala dupy to niech chowa,proste

Gość Zinnka
ale glupie prowo:):):)

Gość za młoda na to
Gorsze jest to że moja żona nie przejmuje się co z tym dalej zrobic, jej jedyna rzecz jaka przyszła na myśli to albo aborcja albo adopcja, albo radź sobie sama. A jak ja jej mówię że pozwoliła jej na chłopaka to ona tylko że nie kazała jej się pchac do łóżka.

Gość facet84wwaa
ty gościu jakiś naprany jesteś czy co? Dziewczyna jak ma 15 lat to ma chłopaka.W wieku 20 lat już wiele jest matek.Jak by córka cie słuchała to byłaby starą panną

Gość rocznik87
ale ona wziela przyklad z rodzicow. matka 17 lat i rodzi dziecko. brat 20 lat i tez mu sie dziecko rodzi. teraz dziewczyna-jakas dziwna rodzina. ona nie jest za mloda na chlopaka-najwidoczniej za mloda na seks skoro zaszla w ciaze. a to sa dwie rozne sprawy. zabraniales. nie pozwalales to narobila glupot bo pewno nie wiedziala co sie z czym je. ja w wieku 20 lat wyszlam za maz z milosci. meza poznalam jak milam 15 lat. moi rodzice tez sie bali, ale duzo ze mna rozmawiali, tlumaczyli i wszystko sie dobrze ulozylo. a teraz po 4 latach od slubu to juz sami zagaduja kiedy beda miec wnuka. a co ty z corki stara panne chciales zrobic??

NIE MA SIE CO ZALAMYWAC JA MIALAM 18 LAT JAK ZOSTALAM MAMA OCZYWISCIE ROWNIEZ SAMOTNA OBECNIE MAM 19 LAT A MOJ SYNEK ROCZEK I DAJE SOBIE RADE TWOJE CORKA TEZ SOBIE PORADZI MOZE BEDZIE CIAZKO BO NAPEWNO NIE KOLOROWO ALE ONA TERAZ POTRZEBUJE DUZO WSPARCIA I POMOCY :) BEZ TEGO ANI RUSZ

Gość za młoda na to
Za 5 lat może by kogoś poznała a teraz narobiła głupot i będzie trzeba jej dziecko chowac. Miała czas by spotykac się z chłopcami po studiach a teraz to ani studiów nie skończy, a dziecko znając życie będzie na naszym utrzymaniu.

Gość facet84wwaa
teraz byś jej pomógł trochę cieciu a nie na ją jeszcze najeżdżasz

Gość za młoda na to
a gdzie ja powiedziałem że nie chcę jej pomóc, siłą rzeczy jej pomogę ale jeszcze jestem wkurzony za to że tak zniszczyła sobie życie.

Gość do facet84www
Napewno nie jesteś facetem bo facet zrozumiałby że ciąża córki to dla ojca szok.

Gość on*90sl
masz rację, że nie była gotowa na chłopaka jeśli nie potrafili się zabezpieczyć i zaszła w ciążę, teraz to jej troche młodość przeleci, ale mówi się trudno, a żone za przeproszeniem masz idiotkę, że mowi o aborcji czy adopcji... to jej obowiązkiem powinno być uświadomić córkę na pewne rzeczy wcześniej! teraz nic wam nie pozostało jak pomóc córce i z tego gnojka - ojca twojego wnuka alimenty ściągnąć w odpowiednim czasie. powodzenia

Gość 20 lat to odpowiedni wiek
na chłopaka.