Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toshibka1981

KREM NA NACZYNKA I WRAZLIWA SKORE

Polecane posty

ktory mozecie polecic uzywalam AA Therapy z oceanic na naczynka krem łagodzacy jak i nawilzajacy niby dobre byl tez krem z Bielendy seria kasztanaowa (czerwone pudełko) jest ok ale chyba bedzie za lekki na zime , Farmona Perfect Beauty na naczynka cos byl nie tak znim nis spodobal mi sie .macie co dobrego jestem w tanie zaplaci ok 100zlza kosmetyk tylko boje sie ze mnie albo wysypie po nim albo bedzie do niczego

Gość aha ii ach
rosaliac

Gość farmaceris N
Ja polecam Ci ta serie...sama mam cere naczynkowa i dlatego stosuje ta serie...do mycia twarzy uzywam plynu micelarnego...co do pielegnacji kremem to juz sama zdecydujesz...popros o probki w aptece

do mycia twarzy tez polecam plyn mieralny a do naczynek stosuje http://www.e-naturalne.pl/pl/p/KREM-REGENERUJACO-OCHRONNY-Z-EKSTRAKTEM-Z-CZARNEGO-BZU-ECOCERT-I-HYDROMANILEM/123 Co prawda ja uceram sama, ale jak ktos nie ma ochoty to moze dostac gotowy zestaw. A tak zieniaj c temat, to jaki podklad do cery wrazliwej? Bo z tym sobie nie moge nada poradzic z kazdym jest cos nie tak, najlepiej jakby nie zatykal porow, bo oprocz naczynek na brodzi mam cere tradzikowa.

tez mam cere naczynkowa i do przemywania stosuje plyn miceralny i krem http://www.e-naturalne.pl/pl/p/KREM-REGENERUJACO-OCHRONNY-Z-EKSTRAKTEM-Z-CZARNEGO-BZU-ECOCERT-I-HYDROMANILEM/123, ja mieszam sama ale jak ktos nie ma ochoty to mozna kupic gotowy zestaw. Ale zmieniajac temat, to jaki polecacie podkald do cery wrazliwej, wazne aby nie zatykal porow?

Gość polecam z ivostinu
serię na naczynka

Gość aalloo
Stosowałam IWOSTIN na naczynka (fioletowe napisy), zuzyłam z 5 tubek (sprzedają małe 40 ml krem). Nie zauważyłam nic... Z braku funduszy zakupiłam Ziaja Phytoactiv krem na naczynka, jest na dzień i na noc. Po ok. miesiącu moje naczynko na nosie zbledło. Naprawdę. Teraz to moj nr 1. Sprobuj, nic nie tracisz, ale obowiązkowość jest ważna! Polecam. Mojej mamie też zakupiłam.

Mi z iwostinu na naczynka tez mi nie sluży, po kilku moze dwoch kremach zaczelam czuc dyskomfort na twarzy, ale co do ziaji to nie mam zaufania, niestety sklad bazy kremowej zazwyczaj daje wiele do zyczenia, ale nie znam tego produktu wiec moge sie myslic

Gość babooshka
Sporo tu propozycji wyczytałam, teraz mam już niemały mętlik w głowie. A co w zimie stosować, jaki krem do cery z naczynkami? Która stosowała krem do cery naczynkowej winter care?

http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/302,krem-poltlusty.html Uszczelnia i wzmacnia naczynka krwionośne, redukuje rumień i zaczerwienienia. Badania aparaturowe potwierdziły zmniejszenie widoczności drobnych naczynek krwionośnych już po 2 tygodniach od rozpoczęcia stosowania kremu oraz wzrost nawilżenia skóry o około 26% po 5 godzinach od zastosowania. Skóra jest natłuszczona, nawilżona, zrelaksowana, naczynka uspokojone. Koloryt jest wyrównany, zaczerwienienia zredukowane. Skłonność do pękania naczynek zminimalizowana.