Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfyufyufgyufgyhgfhgfhyjgfhfyf

Czy jestem chora/niezrównoważona psychicznie?

Polecane posty

Mam 17 lat. Uczę się nawet nieźle, ale nienawidze chodzić do szkoły. Mam różne fobie: boję sie ludzi (zwłaszcza kobiet i koleżanek), jestem raczej spokojna (ale potrafię wpadać w nagłą histerię lub panikę), nie lubię swojej rodziny (zwłaszcza matki , wprost jej nienawidzę). Rodzice mowią że mam depresję.. (u nas to podobno rodzinne, siostra teraz przechodzi po porodzie). Czasem nie chce mi się żyć, chcę skoczyc z mostu na jeżdżące samochody... A najgorsze jest chyba to, ze umawiam sie na seks z 44latkiem w hotelu. jest bardzo elegancki, bogaty, żonaty, a do tego inteligentny. Bardzo mnie pociąga.. A ja uwielbiam zakupy (mam chyba manię zakupową). Dziewictwo straciłam w wieku 15 lat po 3 miesiącach znajomości... Mama wciąż mi mówi, że chciałaby żebym była normalną dziewczyną jak moja kuzynka :/ Ale ona jest beznadziejna. Co z tego, że ma same 6, jak ubiera się jak jakaś wieśniaczka, nie maluje się nawet, w ogóle jest beznadziejna... Nie chcę takiego zycia. Czy ja jestem nienormalna?

Dzięki :]

nie wiedziałem że normalna dziewczyna musi się malować ;D a po drugie nienormalne jest to że się umawiasz na seks z 44 latkiem... (brak ojca czy jakiś uraz psychiczny że wolisz o wiele starszych? )

Ale ja nie mówię o niewiadomo jakim malowaniu... Jak ma pryszcze to chyba powinna chociaż jakiś podkład. Mam ojca... Ale ogólnie wolę starszych i już. Nie wiem czym to jest spowodowane.

Z ojcem? Normalne. Żarciki i takie tam :] Nie molestował mnie nigdy żeby nie było :P

a najgorsze jest to że się potem będzie dziwić czemu ma opinie dziwki... i nie będzie potrafiła stworzyć normalnego związku.

Wcale nie myślałam o molestowaniu:P Ale czy Ty masz z nim dobre, bliskie relacje, czy raczej powierzchowne i niewiele znaczące? czy on jest obecny w Twoim życiu? w kazdym razie, nie mart sie, któregoś dnia Ci przejdzie :) tylko znajduj sobie troche młodszych panów do uciech :D:D

Nie lubię swojego ojca za bardzo :] Nie daje kasy..

Gość anonim x x x x x
To jeszcze nic. Ja majac 19 lat umawialam sie na seks z facetem lat 70. :) Powaga. BYl moim takim jakby sponsorem. Teraz mam 21.