Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVennna

Boje sie ze nie znajde przyjaciol na studiach :(

Polecane posty

Gość AVennna

No nawet przyjaciol to za duzo powiedziane. Po prostu kogos by nie byc sama. :(

Gość ptasiek nastroszony
jak nie jestes otyla i ladna nawet to znajdziesz i to wielu....

Gość AVennna
nie no jestem szczupła, ładna tez nawet/ale w liceum trafiłam na klase gdzie byłam sama:( wszyscy potworzyli grupki a dla mnie tam nie bylo miejsca

Gość miamiink
bedzie dobrze, nie martw sie, na pewno bedzie tez duzo samotnych osob ktore nikogo nei znaja i moze warto bedzie do nich zagadac :) ja na szczescie ide za rok ale tez sie bede bala tego ze nikogo nie poznam.. Gdzie sie wybierasz na te studia?

ja tez nie miałam przyjaciół na studiach, owszem miałam kilka osób, do których w razie jakiegoś problemu czy pytania, mogłam zadzwonić albo pozyczyc notatki, ale z reguły nawet te kontakty ograniczały się jedynie do tematów studiów..

Gość ANIABB
Czesc, ja miałam podobnie jak TY. Czasy liceum były w zasadzie dla mnie najgorszymi latami. Trafilam do klasy w liceum gdzie nie moglam znalezc sobie kumpeli. Zastanawialam się nawet czy to może moja wina czy może ludzi w klasie. Ale trafiłam na studia, pełna obaw, czy znajde fajnych znajomych . Tym bardziej, że szłam tam nie znając zupelnie nikogo- kompletnie nowy grunt, nowi ludzie. Wg mnie to było sedno sprawy- nowy rozdzial w zyciu i jest super. Najlepsze lata mojego życia. Glowa do góry i uśmiech na twarzy to podstawa. Życzę powodzenia :)