Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brodya

mąż doprowadza mnie do furii

Polecane posty

Gość brodya

nie spuszcza wody w toalecie twierdząc że po jednym siku się nie opłaca i musi oszczędzać. obrał ziemniaki na obiad ale zostawił je z obierkami na stole.

Gość vngnbv
musicie sie um,owic i razem chdzic na sikanie

Gość ptasiek nastroszony
trza zrozumiec kryzys. hahahahahahahahaha

Gość 436357gh34534
Proponuję zjeść trochę kaparów (mocz po tym niesamowicie śmierdzi) i nie spuścić po sobie wody, powinno dać mu to do myślenia. :classic_cool:

Gość brodya
jak ja sikam to krzyczy żebym nie spuszczała wody bo jemu też się chce :/ zamiast chusteczek hig używa papieru toaletowego i mi wypomina że trzeba wydać 3zł na chusteczki - akurat się skończyły a ja miałam okropny katar. to brzmi tak żałośnie że aż mi wstyd

Gość brodya
może coś innego niż kapary? nie znoszę ich żadne argumenty o higienie do niego nie trafiają. dodam że mamy małe dziecko. jeszcze nie rozumie sytuacji, ale co będzie za jakiś czas, nie chce żeby było takim flejtuchem jak ojciec.

Gość brodya
no właśnie, szczerze mówiąc, ciągle zastanawiam się czemu ja tego wcześniej nie widziałam, przecież on taki nie był.

Gość okrylka
mój mąz nie ma tak z wodą choć ja też oszczędza , ale z prądem .Wystarczy , że na chwilę wyjdę z kucni , wracam wszystko powyłączane .jeszcze chwila i coś siestanie ....

Gość okrylka
mój też taki nie był i to jest pewne , nigdy nie był rozrzutny ,ale to co wyprawia teraz przechodzi ludzkie pojęcie

Gość brodya
okrylka: ale próbujesz z nim rozmawiać? trafiają do niego jakieś argumenty? ja czasami jestem tak wściekła że długo nie mogę dojść do siebie

Gość okrylka
rozmawiam , ale zauważyłam taki schemat u niego : wczepia sie w jaką rzecz np . w oszcżedzanie paliwa . Jedziemy niby ekonomicznie a ta ekonomia polega na tym ,ze na światłach gasi samochód . Na początku tak mnie to wściekało , ale co będę z nim dagać jak on najmądrzejszy . AZ m kiedyś w dużym ruchu , samochodów płno , światło przskakuje na zileone a samochód nie mozę zapalić .... nerwy , krzyki, trąbienie od innych kierowców . To sie troche opamiętał

Gość okrylka
ponadto ja nie pozwalam żeby mi sie rządził w domu , bo to ja przecież to sprżatam . więc albo - albo . Albo sie wtrąca i sprząta , albo nic nie robi ale też rządzić mi sie nie będzie . ostatnio chciał mi żarówkę w lodówce wymienić , tak świeciła jakby jej wcale nie bylo . Ale mu powiedizłam ,ze albo ja natychmiast zamienia na staą albo zaraz ja zbiję .

Gość okrylka
jako ostani szedł spać i żeby zaoszczędzić , pogasił siwtło . min na korytarzu . korytarz jest dość długi i ciemny . Nie zobaczył niedomkniętych drzwi od szafy - efekt ? drzwi , na calej długosci z lustrem popękane i do wymiany . Dobrze ,zę miu to szklo gęby nie pocieło ...

Gość Antonio de
do brodya nie przesadzasz...? oszczędny chłop i tyle :) tylko takie ma wady...? nie zdradza Cię, kocha to nie jest źle !

Gość okrylka
to nie są rozważania o miłośći tylko o trudnościach zwiażanych z nrmalnym funkcjonowaniem

Gość brodya
u mnie nie chodzi tylko o oszczędzanie ale też wzajemne złośliwości, brak porozumienia i szczerej rozmowy.