Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zła po kilku redbulach

obrona mgr w środę - pomocy!

Polecane posty

mam w środę obronę mgr, mam podane pytania, muszę się ich nauczyć bardzo szczegolowo. Siedzę nad tym, nie mam siły, jutro i pojutrze idę do pracy. Kto mi doda otuchy że dam radę się tego nauczyć???? :(:(:(

Gość sdasadasd
Ja mam bardzo ważny egzamin we wtorek, takie być albo nie być. Jutro będę się uczyć na pewno, ale teraz nie mogę się zabrać zupełnie, jestem już wykończona psychicznie i fizycznie Życzę Ci powodzenia, na pewno obronisz na 5

a umiesz już coś? Mi zawsze pomagało mówienie, że to tylko dwie zarwane noce a potem już spokój....ale im jestem strasza tym ciężej mi się zmotywować....z czego ten egzamin?

Gość sdasadasd
Masz Skype? :D Nie lubię tu pisać :D

Gość sdasadasd
Ale jeśli nie - właśnie coś tam umiem, muszę sobie tylko dobrze powtórzyć, więc teoretycznie nie jest tak źle ale po prostu NIE MAM siły... :O

nie mam skaypa, ale tak jak Ty nie mam siły.... weź się w garść, powiedz sobie że potem dasz sobie jakąś nagrodę, a teraz przemęcz się dziś i jutro....taka moja rada...

Gość sdasadasd
Będziesz magistrem, w końcu skończysz studia :) Więc i tak jesteś na dobrej pozycji :) Dużo tego masz?

Gość jdlkmjldksl
wiesz co bym zrobiła na twoim miejscu? poszlabym spac...a w pracy wziełabym sobie 2 dni urlopu na żadanie... jednak obrona powinna być ważniejsza :o

Gość Stokrotka polna21
dacie rade! Ja też wszystko zawsze na ostatnią chwile ;/ zdałam na kolejny rok studiów ostatniego dnia sesji - 3 egzaminy :P

niestety nie mam już urlopu na żądanie... wykorzystałam wszystko...

Gość sdasadasd
Stokrotka, to gratulacje :) Ja mam egzamin ostatniej szansy :O W sesji poprawkowej miałam 3 - jeden zdałam bardzo dobrze, drugi dobrze a tego nie zdałam 😭 Całe wakacje do dupy, stres, myślenie o tym - nikomu nie polecam :)

Ja sie uczylem do obrony - mielismy 60 zagadnien - 4 godziny :) - bedzie OK! Zdolna ze mnie bestia byla / jest*

Gość Stokrotka polna21
a dziękuję :P zdolna jestem :P