Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdas

Jak można dobrze się gospodarowac takimi groszami?

Polecane posty

Gość ffdas

Ja zarabiam 1800, mąż 3800 od razu mówię że to są to wypłaty netto. I jakoś nie możemy się tym dobrze gospodarowac bo czynsz za mieszkanie, telefon komórkowy mój,męża, syna i córki, oraz stacjonarny, woda, gaz, prąd, abonament telewizyjny, abonament za cyfrowy polsat, abonament za cyfre plus i jedzenie oraz ciuchy. 10 września dostaliśmy wypłaty a już nam zostało z tego wszystkiego 185 złotych, jak się tym dobrze gospodarowac by starczyło do kolejnego 10. Chyba od rodziców czy teściów będziemy znowu zmuszeni pożyczyc kase:O

Gość hgreahwr
nawet nie próbuj zaprzeczać że to nie prowokacja bo zbiję cię śmiechem :D:D:D:D

Gość ffdas
Proszę bez głupich żartów, powiedzcie tylko co ja mam zrobic z takimi groszami. Bo to jakie się teraz wypłaty dostaję to przechodzi ludzkie pojęcie.

Gość ptasiek nastroszony
to wlasnie przyklad nowobogackiego za takowego sie uwazajacego polactwa , rozpasanego , ciekawe czy wasza praca jest warta tyle kasy co dostajecie by sie to bilansowalo. w o wiele bogatszych krajach zyja rozsadniej oszczedniej i dlatego sa teraz bogaci i to do nich te polskie paNY CO MAJA PO TRZY KOMORKI JEZDZA PRACOWAC i pija ich mocz w holdzie im

4 telefony + stacjonarny, mega rozbudowana tv i pewnie tylko oryginalne ciuchy i Ty się dziwisz że nie starcza? Zrób cięcia budżetowe to dopiero zobaczysz ile Ci zostanie. Ja mam 1900zł na 3 osoby. To są dopiero grosze :O

Gość kaśkaaaaa.ka.
uuu słabe prowo, wysiliłabyś się na coś ciekawszego :/

Gość vsjfvhaw
niestety ale.... no proszę cię :D