Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paragrafff

muszę założyć sprawe o podział majątku

Polecane posty

Gość paragrafff

a nie mam kasy na prawnika , czy może adwokat wziążc po sprawie ,czy ktoś z was był w podobnej sytuacji ,ile bierze prawnik jak sprawa przegrana

Gość simian raticus
Olej kasę! Swój majątek sam / sama wyrób, a nie żeruj na rodzinie zdechłej!

Gość zbita z tropu:P
witaj. niestety trudno bedzie sie tak dogadac.za samo załozenie sprawy-musisz zapłacic-potem mozesz napisac prosbe o zwolnienie z kosztow sadowych-jesli jeszcze ja wygrasz..ogolnie przekichane.a co do prawinka-szukaj ale trudno bedzie.. pozdrawiam

Gość hhhhhuj z takim
prawem to jak biedni ludzie dociekają swoich praw to ona ma stracić swoje bo znalazła sie w dołku finansowym dzisiaj wiele osób nie ma odłożonych pieniędzy ani nie mogą zapożyczyć sie np w banku to z góry są przegrani ?

Gość zbita z tropu:P
niestety tak to jest-tez nie mam nawet 1 zł odłozonej-za to same długi naokoło i tez nie wiem jak to zrobic -by jakos sprawy sądowe załatwic-bo kazdy odsyła do kasy z poleceniem przelewu-nie masz ? TWOJ PROBLEM...a instytucje pracująe za darmo- to moze w Warszawie-bo u mnie nie znalazłam..

Gość Emmett Fitz-Hume
Możesz złożyć wniosek o zwolnienie od kosztów sądowych i ustanowienie pełnomocnika z urzędu, jeśli nie możesz ponieść tych kosztów bez uszczerbku koniecznego utrzymania siebie i rodziny.

Gość właśnie że
Proszek, Proszek pomocy!