Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEWEWE32323323233232

NUDA W ZWIAZKU, CHCE JESZCZE PRZEŻYC COS EKSCYTUJĄCEGO!!!!

Polecane posty

Kocham swojego faceta i nie chce sie z nim rozstawać. Ale zrobił pare razy cos takiego, co bardzo mnie zraniło i przygasiło te miłość. Jestesmy razem ponad 4 lata. Poza tym nasze życie to monotonnia, każdy dzień jest taki sam, wszystko stoi w miejscu. Ja mam 25 lat on 28. Nawet ze soba nie sypamy...2 miesiące bez seksu? Jaki facet by to wytrzymał? Zresztą, nawet gdybyśmy spróbowali co kolwiek to i tak by nic z tego nie wyszło bo on codziennie wypija 2-3 piwa i to bardzo źle wpływa nie jego, no wiecie... A najgorsze jest to, że mi zaczyna odwalać, zaczełam silnie reagowac na innych facetów, chyba potrzebuje jakiejś zmiany, potrzrebuje jakis emocji. Nie wiem jak to opisac, nie chce go zdradzac bo go kocham.

*cokolwek

Gość kurwosławe-84
nic nie zrobiszm i tak sie puścisz i tak

Nie oceniaj wszystkich z góry tak samo bo się możesz zdziwić.

Gość kurwosławe-84
czym,ze tez sie puszczę? a ty myslisz ,że jak nie bedzie cię bzykał jeszcze dwa miesiące to co ? pierdolisz to rozumiem

Gość ptasiek nastroszony
niech Twoj facet niech powiesi plakat np. Dody wtedy Wasze pozycie nabierze rumiencow

Gość Tusku...
Może przytyłaś?

Nie rozumiecie, to nie chodzi o to, że ja na niego nie działam. Wprost przeciwnie, chodzi o te cholerne piwo. On w ogóle nie może po nim...i ja juz też miałam dosyc

Gość ptasiek nastroszony
pod plakat Dody czy Ruhaqnny to i po flaszce bedzie mogl

Gość dziwie sie
bo on pije piwo zeby miec pretekst zeby nie kochac sie z toba zrozum skad pewnosc ze na niego działasz? ja na swojego dzialam bo mam potwierdzenie tego w lozku i ja moge tak powiedziec

Gość Tusku...
dokładnie

Gość kurwosławe-84
moze znalazł sobie pretekst bo znudziłas mu się albo ma babe na boku pp piwie nie ma problemu z sexem

Gość ptasiek nastroszony
może poprostu jest tak , że mu seksualnie nie pasujesz mimo , że wszystkim innym , min jego kolegom pasujesz.

Gość a to dziwne jest autorko
bo mój po 2-3 piwach jest nie do zajechania... może każdy reaguje inaczej ale ja nie lubie jak on pije bo wtedy może bez końca a ja az tak długo to też nie lubię!

Gość dziwie sie
"a to dziwne jest autorko" zgadzam sie z toba w 100% moj po piwie to nawet jak bylam pod koniec ciazy nie chcial mi odpusic /a wtedy moje libido rowne zero bylo../ piszesz ze w zwiazku nuda panuje- on pewnie tez ta nude czuje. 2 miesiace bez seksu... moze powinnas bardziej sie postarac.

Może cos w tym jest, byłam pewna że chodzi o alkohol ateraz to się troche załamałam.

a poza seksem jakie macie relacje? moze chodzi o cos wiecej niz tylko o seks. Swoja droga zadna nic nie napisala o codziennym piciu piwa przez faceta. Jakby moj pil codziennie to tez by mi sie odechciewalo seksu,bo wlasnie za dlugo i nigdy nie ma z jego strony finalu. Poza tym zadna przyjemnosc calowac sie i wachac wyziewy alkocholowe:/ (co innego jak ja tez wypije to wtedy nie czuc)