Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa pppp

Jestem nieszczęśliwa. Nie mam ŻADNYCH znajomych !! :((

Polecane posty

Ok, dopięliście swego współczuję Wam. I cieszę się, ze sama nie jestem 'chora'. Co do Ciebie Prawiczku - może prócz swojej 'choroby' jesteś też po prostu chamem? Jeśli traktujesz ludzi tak jak mnie - bez szacunku, z arogancją, to nie dziwię się, że nikt Cię nie lubi.

"Ale to wyjście do ludzi dla kogoś, kto ma niskie poczucie własnej wartości jest naprawdę bardzo trudne, jest wręcz jak wyzwanie. Myślisz sobie, wyjdę gdzieś, wszyscy się zdziwią - ona nigdy nigdzie nie wychodziła, dlaczego przyszła? Będziesz w centrum zainteresowania - burak na twarzy i tak silna chęć zaimponowania wszystkim, żeby pomyśleli że jestem fajna, żeby wyszło naturalnie, nie sztywno - że wychodzi wszystko na opak Chore to, ale prawdziwe. Cholerne zamknięte koło." Cała prawda 🖐️

"Niby gdzie indziej mam sobie przynieśc ulgę jak nie wylewając żal w necie? " Jak to gdzie? Zdaniem takich flądr to ty powinieneś z domu nie wychodzić aby nie stresować otoczenia.

"Co do Ciebie Prawiczku - może prócz swojej 'choroby' jesteś też po prostu chamem? Jeśli traktujesz ludzi tak jak mnie - bez szacunku, z arogancją, to nie dziwię się, że nikt Cię nie lubi." Skończ już ze swoimi smiesznymi teoriami. W stosunku do nikogo chamski nie byłem, jeżeli już to ludzie w stosunku do mnie, bo "na nim mozna się wyzyc i nic nie zrobi". 🖐️ Trudno żebym po czyms takim był przyjaznie nastawiony i pałał miłością. 🖐️ Ale nawet teraz chamem nie jestem, po prostu już nie próbuję, bo i po co. 🖐️

"Jeśli traktujesz ludzi tak jak mnie - bez szacunku, z arogancją, to nie dziwię się, że nikt Cię nie lubi." Jak przyjmiesz do wiadomości, że ludzie są różni zamiast wyskakiwać do nich z pretensjami to i z szacunkiem będą się tacy do ciebie odnosić.

podobno nawet Maciek z Klanu ma już dziewczynę :) hanno doprawdy niczego nie wskórasz dowalając nam :) czy nie czujesz jednak lekkiego niesmaku kopiąc leżącego? :) dzięki takiemu "wsparciu" jak Twoje faktycznie mamy ochotę wyjść do ludzi :p

"dzięki takiemu "wsparciu" jak Twoje faktycznie mamy ochotę wyjść do ludzi" Uzbrojeni :D

Wierzę w moc pozytywnego myślenia. Dlatego życzę Wam wszystkiego najlepszego. Byście trochę wyluzowali i nie byli tak przewrażliwieni na swoim punkcie ;)

my Cię hanno również serdecznie pozdrawiamy i życzymy więcej otwartości na inność :p :classic_cool: Letycja dobre tematy nigdy się nie dezaktualizują :p :D

"Jakie?" nieśmiałości i lęku przed ludźmi, samotności, braku znajomych itp. ja myślę, że jakiś zjazd pomógłby się przełamać i zawrzeć nowe znajomości. pytanie tylko, kto przyjedzie z bronią i kogo zabije :P

Ale nie żegnamy się jeszcze. Nudzę się w pracy, a Wy tu tak na bieżąco piszecie, chętnie z Wami porozmawiam. :)

"Letycja dobre tematy nigdy się nie dezaktualizują" może to magia doborowego towarzystwa? :classic_cool: z uwzględnieniem moich odwiedzić, naturalnie :D

"Zjazd świetny pomysł. Stado mruków, każdy bojący się odezwać, bez tematów do rozmów." ja dużo mówię :classic_cool: trochę wódki też by pomogło :P wódka to najlepszy psycholog :D

byle do 15 :classic_cool: i poniedziałek z głowy ;) zróbcie zjazd w kafejce internetowej :p będziecie rozmawiać na necie i jakoś pójdzie :)

jak nie orgia to tym bardziej nie idę :p :classic_cool: muszę lecieć miłego popołudnia wszystkim, pa!