Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guziczek6663

Problemy z nogami:)

Polecane posty

Gość Guziczek6663

Czesc dziewczyny!!:) mam pare pytan na ktore mam nadzieje odpowiecie i...otoz moim problemem a nogi...chcialabym sie poradzic Was czy pajaczki i wystajace zyly mozna w jakis sposob "usunac"?? na nieszczescie moja mama miala zylaki wiecx predzej czy pozniej mnie to tez czeka..poza tym mam prace stojaca nogi po calym dniu bardzo bola (szczegolnie lydki) i puchna na kostkach...szczerze mowiac zyje szybko i nie mam czasu na trzymanie ich w gorze i taie tamrzeczy...myslalam moze o jakichs tabletkach wzmacniajacych naczynia krwionosne....prosze o pomoc!!!! a teraz cos z estetyki:) czy jesli bede depilowala nogi zamiast je golic maszynka to ilosc pajaczkow sie zwiekszy??? poza tym moje nogi bardzo slabo sie opalaja....o tej porze roku to nie jest istotne ale ogolnie to wiecie...to moze czasem przeszkadzac...i w ogole wydaje mi sie ze mam za malo jedrne nogi ale ta kwestia juz sie staram zajac po swojemu..:):) czy moglybyscie mi pomoc??? bardzo prosze o info o tabletkach czy masciach, ktore Wam pomogly:):) pozdrawiam:D

Moj problem jest identyczny a lekarz w tamtym roku powiedzial mi ze mam cienka skore!! Teraz sie to pogorszylo i zamierzam go odwiedzic i opierdolic

Ja na bolące nogi stosuje maść z kasztanowcem z rutyną lub veno spray, w przypadku tego drugiego jest o tyle lepszy, że szybko się wchłania, nie brudzi ubrań i od razu przynosi ulgę. Polecam. Co do kwestii estetyki to może wybierz się do naczyniowca i on coś poradzi, ja słyszałam o laserze ale nie wiem za bardzo jak to wygląda i czy daje dobre efekty.

Gość lady bronka
na pajaczki proponuje rutinoscorbin, uszczelnia naczynia. niestety nie zlikwiduje tych które juz sa, ale nieco ograniczy powstawanie nowych. jesli chcesz zlikwidować pajaczki to laserem, niestety nie robia tego na nfz, trzeba wyłożyć dosyć sporo z własnej kieszeni. no ale jesli masz juz zyły wystajace to idz do naczyniowca, lekarz więcej ci powie na ten temat. preparatów skutecznych do smarowania nie ma, żadna maść tego nie usunie. venospray faktycznie pomaga przy uczuciu ciężkich nóg, jest dobrym preparatem, ale nie pomoze na pajaczki i zylaki niestety :(