Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony 22 lata warszawa

Matka mnie spoliczkowała za to że nie pomogłem jej rodzicom

Polecane posty

Matka spoliczkowała mnie za to że nie odmówiłem zawiezienia jej rodziców do lekarza. Jej matke na jakąś wizyte kontrolną a jej ojca do szpitala. A co? ci państwo nie mają jeszcze syna,wnuka i wnuczke? ja byłem gnojem, bachorem i według nich najgorszym dzieckiem w rodzinie. Odkąd byłem w brzuchu matki to twierdzili że nic ze mnie nie będzie tylko kolejny nieudacznik taki jak ojciec. I pokłóciłem się z matką oto że nie zamierzam im pomagac. Jeszcze kuzyni oczekują że będę pożyczał im pieniądze, niedoczekanie.

Teraz najlepsze dziecko w rodzinie ma ich w dupie, bo ja studiuje i pracuję. Mam własne pieniądze i nie wyciągam od nikogo kasy jak moi kuzyni.

trzymaj sie twardo i nie daj sie spoliczkowac juz nigdy wiecej powodzenia rodziny sie nie wybiera

Gość bombelkowo
I dobrze mówisz . Jeśli uwaźali cie za zero to czego jeszcze oczekuja że im za to podziekujesz , zapomnisz ? Chyba ocipieli . Dziadusiów ciągnie do tego co ma lepiej . Jakby znowu przyleźli to im powiedz że Zero i Nieudacznik nie pomaga

Nie dam bo to jest rodzina mojej matki a nie moją. Pasożyty głupie!

Gość jesteś głupi w rodzinie każdy
ma obowiązek pomocy. Nie tylko twoja matka ale i ty a skoro się tak traktowali to widocznie mieli powód. Może Twoja matka ich zawiodła.

Gość ffde
kiedyś wnuk też ci nie pomoże :O

Gość ciekawe co będzie jak ty
zostaniesz sam na świecie bez niczyjej pomocy

co to za matka co w ogole policzkuje? co to za czlowiek co policzkuje?

Gość NiktNIEwiedział
Dobrze postąpiłeś,nie ma żadnych obowiązków,ważne by wszystko wykonywać zgodnie z własnym sumieniem,ale korona z głowy by chyba księciuniowi nie spadła,skoro mama prosiła mogłeś zrobić dobra minę do złej gry,w końcu to tylko podwózka.Skoro Cię wkurzyli to pewnie ciąży coś na sercu(też mam tyle lat co Ty-joł)-spoko Ty decydujesz aby było miło,jeśli rodzinka nie umie się zachować,niech się nauczy już czas najwyższy.To jest nie do przyjęcia żeby młodzi ludzie musieli wychowywać strasze pokolenie,gdzie tu logika?Najważniejsze to umieć przebaczyć,pamiętajmy:-P

Gość ghhhfs
rodzina to rodzina i należy pomóc, szczególnie dziadkom bo to starsi ludzie a oni pewnie mieli swoje powody że tak cię traktowali