Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonderland81

jak przedluzyc stosunek? on szybko konczy :(

Polecane posty

Gość wonderland81

zaczelam wspolzyc z chlopakiem (mezczyzna mozna by powiedziec-lat 31). No i jest problem, on szybko konczy :( nie uzywamy prezerwatyw bo jestem uczulona. to wyglada tak, ze ja nie mam zadnej satysfakcji, robi to powoli,a ja lubie szybko, no ale jak bedzie szybko to on konczy po dwoch ruchach :( nie wiem jak mam pomoc, zrywac z nim nie bede bo wierze, ze mozemy nad tym popracowac...nie potrzebuje aby tralo to z godzine, ale chociaz 5 minut minimum...a tak, to nawet caly stosunek po wlozeniu trwa minute, nawet sama nie wiem, bo zanim ja cos zaczne czuc-on juz skonczyl....dorosly facet :( jakies rady, jak ja mam mu pomoc/nam pomoc???

Gość kaska 15 szczecin
niech podczas ruchania pomysli o tym, ze np. wali trupa

Gość nieTAKdoświadczona
Może Twój facet jest niedoświadczony? Z czasem nabierają wprawy i mogą dłużej :P Z praktycznych rad: ten sam środek, który jest używany w prezerwatywach przedłużających stosunek, można kupić w aptece w formie maści (niestety nazwy nie podam, ale można łatwo sprawdzić w necie). Jego działanie polega na osłabieniu wrażliwości członka, przez co facet tak szybko nie dochodzi. Mój mąż na początku też kończył szybciej niż ja, więc kochaliśmy się 2 razy i byłam zaspokojona :D

Gość zrób mu najpierw loda
potem za drugim razem będzie dłużej

Gość wonderland81
juz to probowalam, zrobilam mu loda, ale on nie moze drugi raz sie kochac zaraz po :( zajmuje mu kilka godzin aby mu stanal na nowo, nie jest gotowy tak od razu :( no kurde, seks nie jest moze najwazniejszy ale ja lubie byc zaspokojona po stosunku, nie wiem jak mam mu pomoc :(

Gość nieTAKdoświadczona
więc chyba tylko ta maść pozostaje...