Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kretaaaaaeee

Stancjowy problem :) Pomocy

Polecane posty

Gość Kretaaaaaeee

Cześc.. Może wyjdę na idiotkę, ale mam pytanie... w srode wyprowadzam się na stancje do innego miasta na studia i wiem, że musze zabrac wszystko co mi potrzebne, ale zastanawiam się czy kołdrę i poduszke tez musze brac czy raczej własciciel stancji ja zapewni??? Ma ktos jakies doswiadczenia w tej kwestii??

Gość lqqqqq
jasne że musisz mieć swoją na niektórych stancjach nawet naczyń nie ma

Gość jakis czarny tu mam
powinna byc ale pytanie czy nie brzydzisz sie na nich spac:O pewnie poplamione,zarzygane,przepocone,z roztoczmi:O jak pierze to zadko kto czysci ja mam posciel z pierza ale raz w roku daje do czyszczalni-rozpruwaja czyszcza piora i wleka w nowa powloke

Gość generalnie powinno się brać
własne - ale np. ja jechałam na drugi koniec Polski - więc nie taszczyłam takich rzeczy. Potem zresztą koc mi wysłali w paczce. Ale wszystkie osoby, które znam - mieszkające na stancjach- mają własne.

Powinna być? Od kiedy w wynajętym mieszkaniu właściciel zapewnia pościel? Często nie ma nawet łóżka ...

Gość Kretaaaaaeee
no naczynia i inne garnki do zycia codziennego biore własne, ale tak zastanawiałam sie nad posciela, bo mieszkalam w internacie przez 4 lata i tam nam dawali kołdre a my swoja tylko posciel przywozilismy

Gość Kretaaaaaeee
no wiem, ze tak mozna, ale jakos mi sie nie usmiecha na dzien dobry wydac 100 zł na posciel

Gość a co!
bierz swoje