Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

co myslicie o pracy za granicą?

Polecane posty

Gość twoja m

czy ktoś już pracował za granicą i może się wypowiedzieć

Gość Dzastinne Pe.
Ja sie nie wypowiadam, bo Cie zachece.

Gość twoja m
wypowiedz sie prosze

Gość głupiapinda:)
ja pracowałam przy zbiorze truskawek i czułam sie wykorzystywana . Było cięzko cały czas szefowie stali i gapili sie a ja naprawde sie starałam a zostałam wyrzucona po 2 tyg że niby za wolno robie. A ja myśle że to był kaprys szefowej. Ale ty chyba pytasz nie o taka pracę. A zreszta to zalezy kto gdzie trafi, na jakich ludzi.

Gość polak zarabia sredni
5 euro a Niemiec to 12 euro

Gość twoja m
ja mam dość Polski. Dla mnie Polska to: -bezrobocie -brak szans -kraj w którym z biedy popada się w choroby psychiczne -wyzysk ludzi W Polsce niczego nie idzie się dorobić uczciwą pracą chyba że ma się dobrze płatny zawód( jest się lekarzem, prawnikiem, architektem, deweloperem) Prawda jest taka że polska nie jest dla Polaków. Prawda jest tez taka że 80%społeczeństwa nie stać na mieszkania i są zmuszeni do wzięcia kredytów na 30 lat. Jak już go wezmą to większe prawdopodobieństwo jest że wcześniej umra niż go spłacą :( Za granicą na mieszkanie będę musiał pracować 5 lat :(

Gość Maxim

Stary temat, ale właśnie się wybieram na wakacje do pracy do Holandii (agencja Work Centre) i z tego co wiem to można dobrze zarobić, ale nie mam zamiaru na długi okres jechać. Chyba że się spodoba 😛