Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuss:)

Pomocy -jak dbac o cere?prosze pomoc

Polecane posty

Hej , mam pewien problem .Mianowicie mam tradzik i wagry i nie wiem jak dobrze dbac o moja twarz, to znaczy jakie peelingi i kosmetyki i wogole,jestem chlopakiem i sie w tym po prostu nie moge odnalesc , Przyjme kazda pomoc , bede bardzo wdzieczny jezeli ktos poswieci pare minut i mi pomoze...

dzieki ze ktos chce pomoc..;p

Mój ostatni wynalazek to płyn micelarny i go polecam wszystkim z problemami z cerą!! Ja raczej tradziku nie miałam, ale na mojej twarzy pojawiały się wypryski i wągry i długo to leczyłam.. a teraz odkąd stosuję płyn micelarny moja twarz jest piękna i gładka!

Gość djhsuh
A ja ostatnio jestem zachwycona działaniem kremu Bioderma Sebium AKN, zaskórniki nie powstają tak często jak kiedyś, a pryszcze to w ogóle nie wyskakuja.

Gość bartuuss;)
dziekuje,ale wiecie bardziej chodzi mi o to jakie peelingi , nie wiem cos co dobrze zluszczla naskorek i jakies kosmetyki bo ja jestem w tym zwyczajnie zagubiony,...

Gość ewikkks
kwasyy i retinoidy złuszczają i regulują, masz w tych linkach przecież

Gość grantka
izotek,roacutane, jak masz powazny tradzik,ale to musisz isc do dermatologa bo bez recepty nie kupsz tego.ja mialam kuracje 6 msc i od roku juz nie mam nic,ani jednego pryszcza

przydalo by sie troche wiecej rad, jestem wdzieczny za te co juz zostaly wpisane, ale jak by ktos mogl to prosze pomoc;p