Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona porzeczka,,.,,

Czy powiedzieć jakoś tej dziewczynie o tym co jej facet robi ?

Polecane posty

W mojej grupie na studiach jest facet wiem że ma dziewczynę, nie znam jej ale widuje ich razem a poza tym widziałam jego profil na faceboku i nk i widze że ma z nią wspólne zdjęcia ona pod jego zdjęciami pisze że kocha i takie tam, zresztą on też pisze to samo do niej. I wszystko byłoby fajnie gdybym nie widziała że bardzo podoba mu sie dziewczyna z naszej grupy na studiach. On kiedyś po alkoholu zapytał się mnie czy ona ma chłopaka ja powiedziała że tak a on powiedział "uuuu szkoda". Niedawno widzieliśmy sie na uczelni ja, ta dziewczyna i ten chłopak bo zbieraliśmy wpisy do indeksu a ta dziewczyna stwierdziła że własnie zerwała z chłopakiem. Ten mój kolega od razu zaproponował jej wyjście na papierosa i widzę że on też się jej bardzo podoba. I stąd moje pytanie do Was, czy jest sens w ogóle i w jakikolwiek sposób informować o tym jego dziewczynę ? Nie znam tej dziewczyny i jedynie jak mogłabym ją o tym poinformować to napisanie jej jakiegoś maila ale nie wiem czy to nie jest głupi pomysł :/ Jak tak dalej pójdzie to ten facet ją zdradzi :/

ty jej powiesz, ona mu zrobi awanture, on sie wykreci, odwroci kota ogonem, ona uwierzy mu i pozniej bedzie na ciebie ze chciałas ich zwiazek rozwalic:o

Gość ptasiek nastroszony
szybko skoro świt jutro leć i poinformuj wszystkich wokolo.

ale myślałam o jakieś anonimowej wiadomości

on nie chce bo na Facebooku bez przerwy pisze że to jego dziewczyna i ją kocha i takie tam :/