Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia na 102 :)

mrowieni , łaskotanie w piersiach

Polecane posty

witam mam maly problem, juz od 2mies nie karmie dziecka piersią, zaczelam brac pigulki antykoncepcyjne 3mies temu azalie-dla mam karmiących, mam wykorzystac ostatnie opakowanie mimo ze nie karmie, no a wiec czuje straszne mrowienie i łaskotanie w piersiach, mleka praktycznie nie ma jak juz to malutka kropelka, po tych pigulkach non stop krwawie ale lekarz powiedzial ze tak ma byc co moze oznaczac ten bol biustu?

wszedzie gdzie czytam pisze ze to oznaka ciąży :p ale moje dziecko ma 7miesięcy no i biore pigułki bardzo prosze chociaz o jakies sugestie i domyslenia wizyte u ginekologa mam dopiero za tydzien

Gość kejsi
skoro bierzesz pigółki to masz grzech ty kur­wo

ja miałam przy źle dobranych tabletkach ciągłe bóle piersi, swędzenie w ciąży też tak miałam

dodatkowo pojawiły mi się cuchnące gazy

moze faktycznie przez te tabletki, w ciąży nawet az tak mi nie pulsowały i nie mrowiły jak teraz ogolnie jak wam dobierano tabletki antykoncepcyjne? badano poziom hormonow? czy tak po prostu te i juz przepisali?

ktos sie podszywa :/

dzięki, powiem swojemu ginekologowi ze rowniez wymagam badania poziomu hormonów , w sumie jak karmilam piersią to mi sam tą azalie polecił ponieważ dla mam karmiących sa tylko dwa rodzaje pigulek, mam nadzieje ze sam zaproponuje to badanie na poziom jak nie znaczy ze gin do d**y i trzeba zmienic :p dzieki, pozdrawiam