Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..:zakochana:..

chyba znow sie zakochalam

Polecane posty

Jestem po dwuch nie udanych zwiazkach.Pierwszy trwal rok,facet zostawil mnie bez slowa dla innej.Drugi trwal 3 lata odeszlam gdyz facet sie znecal nade mna psychicznie i fizycznie.Ponad rok temu gdy jeszcze bylam w zwiazku poznalam kogos,zawsze nam sie dobrze gadalo nigdy sie nie poklocilismy.Teraz gdy juz jestem sama zaczelismy sie spotykac.On jest taki jak by obojetny jak by mu nie zalerzalu.Rozmawialam z nim na ten temat i powiedzial ze przyzwyczail sie do kawalerstwa.Wiem ze jest po zwiazku gdzie kobieta zdradzila a on ja bardzo kochal.Mimo to slyszymy sie i spotykamy zawsze jest fajnie.Na poczatku traktowalam to jak przygode staralam sie zeby jednak uczucia w to nie wchodzily.Boje sie kolejnego zwiazku,boje sie ze mi z nim nie wyjdzie jak juz sie zaangarzuje i znow bede cierpiec.Niestety uczucia sie obudzily i mi go brak tak strasznie :( myslicie ze powinnam zakonczyc ta znajomosc zanim nie bede widziec swiata po za nim?

Gość aha ii ach
dwóch, nieudanych, zależało, zaangażuje, poza, literówek i interpunkcji nie licz e. Moze powinnaś sie doszkolić jednak i wtedy siegniesz po faceta z wyzszej pólki, co??

poradźcie coś.co byście zrobiły na moim miejscu?

nie stac mnie a po za rada o slownik nie macie jakis konkretnych rad w sprawie tematu?

Gość hjbu978787
ja bym probowala , nie ma co sie wycofywac , bo jesli nie sprobujesz , nie zobaczysz co bedzie

Gość 123432541fdsfsf
A jak długo już z nim się spotykasz? Całowaliście się? Była jakaś fizyczność między wami?

To chyba jednak jeden z najpopularniejszych sposobów na potrzymanie sroczki za ogon ale jej nie łapanie - nieśmiertelny tekst w stylu "jestem po przejściach bo byłem z kimś, już nie jestem a ponieważ ją kochałem potrzebuje czasu bo cierpię (ale pomacać się możemy)". Ty jesteś widocznie dobrym materiałem dla takich "kręcących" co niby chcą ale nie zawsze i to czego Ty pragniesz. Ciekawe jakie numery ten odstawiać będzie.