Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkamalinka

facet zapytal mnie z iloma spalam, ja na to ze nie powiem:/ odbilo mi

Polecane posty

Gość a mi np....
jak sie nastepnym razem spyta powiedz ze 20 miałas jak uwierzy i co "powyzywa" to debil :P i odpusc sobie ja mojemu mezowi tak powiedziałam (pozniej sie przyznałam) ale probe przeszedł i dlatego teraz jest moim mezem...nie ocenia tak latwo szybko kobiet a poswica im czas i ceni je za cos innego niz wieksosc debili ktorych juz tak nie jeden raz splawiłam z tym ze ja mowiłam 15 badz 11 bo to bardziej wiarygodne :)

Gość a mi np....
ale u mnie bhyło inaczej bo moj sie mniej wiecej orientował w zyciorysie moim ;) :p i chyba sie kapnał ze sciemniam :P

Gość alinkamalinka
nie no...nie chce raczej go na zadne proby wystawiac, powiem jak bylo i tyle , jesli mu nie pasuje to trudno :) nie,nie czytam w myslach... Ale moja odmowa i slynne NIE POWIEM bylo dziwne,tak moglo mu sie wydawac, nie wiem... Moja kolezanka zawsze powtarza: co bylo,a nie jest nie pisze sie w rejestr... Nie wiem czy tak jest dokladnie, ale z pewnoscia takei pytania NIE SA NA MIEJSCU!!!

offerma pieprzysz kochasiu;) pewnie dlatego ze bujasz w oblokach i szukasz tam aniola! ja zyje na ziemi...twardo po niej stapam...a o pieknej milosci to czytam w ksiazkach lub ogladam ja w filmach :D ale skoro offerma tak ci zalezy by znalezc ta jedna jedyna ;) powodzenia :D

@ twarda linia obrony Ale nie masz nic przeciwko jeśli twj ewentualny facet stwierdzi, że żenić się z tobą nie chce? Skoro już w końcu jesteśmy tacy nowocześni...

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
jestes poprostu kurwa

Gość zycie moj drogi
i nie wyzywaj

Tak naprawdę to nie byłam z żadnym facetem a pomarańczek to brzydki śmierdzący skurwielek, którego nie chciałam i teraz się na mnie za to mści.