Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhjhjhjhjhh

zastanawiam sie czy jest sens

Polecane posty

Gość jhhjhjhjhjhh

kłaść się na jakieś 2 h czy w ogóle nie iść spać? mam jutro egzamin, mało co umię, chcę dać z siebei wszystko, a o 5 muszę wstać. I pomyślałam, ze w ogóle nie pójdę spać, chyba, ze już będę padać, ale jestem wyspana, wypiłam dużo herbat, z 2 kawy więc myślę, że nie, przespałam sie chwilkę po obiedzie

Gość jhhjhjhjhjhh
??????/

idź spać lepiej, będziesz nie do zycia... zresztą, najlepiej, to już się połóz... rano wypij mocna kawę, a douczysz sie w drodze do szkoły.. i tak juz nic madrego ci do głowy nie wejdzie.. Mówię ci to z wlasnego doświadczenia..

Gość jhhjhjhjhjhh
o 9 , ale muszę na niego dojechać 60 km, bo nie jestem w gdzie studiuję. Więc o 6 mam autobus;/ i chyba lepiej sie pouzyć, rano zimną wodą przemyć twarz kawę i jechać...najwyżej w autobusie się prześpię.

Gość Scheiss Prfung
Ja mam egzamin w środę i tez chyba nic nie umiem. A tak na serio to na pewno coś potrafisz, już i tak się dużo wiecej nie nauczysz wiec kładz dupsko do łóżka i napisz jutro po egzaminie jak ci poszło. Trzymam kciuki za ciebie a ty trzymaj za mnie w środę :D

Dokładnie... o tej porze juz niczego sensownego sie nie nauczysz, będziesz sie uczyła samych bezsensownych pierdól.. a jak nie pójdziesz spać, to na egzaminie zamiast sie skupić na tym, co piszesz, bedziesz myślała, kiedy koniec, zeby pójśc spać..

nawet juz 25 minutowa drzemka pomoze sie twojemu mozgowi zregenerowac. Ty co prawda bedziesz sie czula zmeczona po przebudzeniu, ale nawet krotki odpoczynek sprawi, ze twoj mozg bedzie pracowal troszke lepiej.

Gość Scheiss Prfung
Jak poszlo?