Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wildgirl22

miesiączka co 2-3 tygodnie

Polecane posty

Gość wildgirl22

Hej. Chciałabym się poradzić bo sama nie wiem co mam o tym myśleć... Mam w miarę regularne miesiączki (średnio co 29-31 dni). Około maja przestałam współżyć z facetem i miałam przerwę do końcówki sierpnia. w sierpniu okres wystąpił 15 następny okres dostałam 6.09 czyli po 3 tygodniach i dzisiaj czyli 25.09 znów dostałam miesiączkę... Dodam że to nie jest plamienie tylko dość obfite krwawienie... Czy to może mieć związek z ponownym rozpoczęciem współżycia? Co sądzicie? Czy któraś z Was miała podobnie? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Gość Perw przed śniadaniem
Jeśli skończyłaś już 18 lat idź do gina. Nie rozumiem w jaki sposób współżycie miałoby wpłynąć na gospodarkę hormonalną.

Gość idź do gina
bo tak krótkie cykle nie są normalne.

Gość wildgirl22
Nie wiem po prostu już sobie to tłumacze na wszelkie sposoby bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Do gina udam się jak tylko skończy mi się okres ale wcześniej chciałam się zorientować i może troszkę uspokoić. Na marginesie mam 22 lata i cykle dość regularne więc nie wiem czemu te ostatnie tak się przesunęły... Nie wiem czy to coś zmienia ale wczoraj (jak dostałam @) przez cały praktycznie dzień miałam mdłości i chwilami zawroty głowy... nie wiem czy to z osłabienia...

Gość upupupupupupupupupupuppuu
moj gin mowi, ze wspolzycie ma wlyw na cykl - w sensie powtarza, ze kiedy zaczne regularnie wspolzyc, moj okres sie unormuje.

Gość grrrrtt
ja jak zaczelam wspolzyc skrocil m sie okres, tera ztrwa 1 - 2 dni.. (zaczelam 8 lat temu a trwa to nadal) Lekarz mowi ze to nic, ze powinnam sie cieszyc, ze tak krotko