Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryuio

pozytywny test w dni plodne...

Polecane posty

Gość tryuio

wiem ze glupio zrobilam robiac test w dni plodne ale cos mnie tknelo bo boli mnie podbrzusze waze tyle samo a jednak z brzuszkiem cos nie tak od 2 miesiecy zamiast okresu mialam barziej plamienia wyszedl jeden pozytywny tak ze druga kreseczke ledwo widac a drugi negatywny

Gość tryuio
mowisz???ja sie strasznie tego boje bo ostatnio zabalowalam ostatnio nic mi niesmakuje tak jak wczesniej kluje podbrzusze z piersiami nic jeszcze niemam

jak ledwo widać a drugi negatywny to po prostu test został źle przeprowadzony i nie jesteś miałaś okresy...? miałaś więc nie masz szans być w ciąży i to w etapie owulacji ból brzucha, plamienia mogą wynikać ze stu innych przyczyn: torbiele, mięśniaki, wysoka prolaktyna, niski progesteron itd bla bla bla

poza tym dlaczego mając zamiast okresu plamienia, bóle podbrzusza - nie poszłaś do lekarza? może to ciąża pozamaciczna.. może to jakiś guz, cokolwiek ja bym dawno poszła

Gość tryuio
dzieki troszke mnie uspokoilas no okres mialam tzn ja sie boje bo ja chce miec dziudziusia niechce miec zludnych nadziei raz niemialam okresu przez 4 miechy i zero ciazy

A ja bym nie byla tak przekonana jak koleżanka. Znam przypadek ze dziewczyna zamiast okresu miała plamienia a potem się okazało że to jednak ciąża. Zrób sobie bete dla pewności.,