Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Wikusi

Rossman bony za freeee

Polecane posty

Gość Mama Wikusi

Drogie mamy. Serdecznie polecam wzięcie udziału w konkursie na stronie bonfree. Można wygrać bony do Rossmanna, Natury czy IVe Rocher :) Naprawdę warto. Wystarczy się zarejsetrować. Jak wygram i ja to na pewno Was poinformuję. A co :) Nic nie tracę więc polecić też mogę :) http://bonfree.pl/drogerie/?r=144207411317020128

Gość widzę linki z numerami
indywidualnymi więc domyślam się że chodzi o jak największą ilość odsłon z danego linka albo o liczbę rejestracji z tegoż linka. Teoretycznie strona jest taka sama jak główna bonfree.pl ale nie ma nigdzie zasad konkursu więc nie jestem tak szybka z podawaniem własnych danych.

no i wszystko jasne -zabawa polega na zbieraniu punktów za każdego zarej. użytkownika poprzez indywidualny link. " Uczestnikowi, który dokona pełnej rejestracji w Konkursie, udostępniony zostanie będzie również unikalny link służący do polecenia znajomym udziału w Konkursie (dalej: „Link Polecający). Uczestnik Konkursu polecający udział w Konkursie z wykorzystaniem Linku Polecającego otrzyma punkt (dalej: „Punkt Konkursowy) za każdego nowozarejestrowanego i potwierdzonego Uczestnika Konkursu, spełniającego wymogi niniejszego Regulaminu. Rejestracja takiego Uczestnika odbywa się za pomocą otrzymanego Linka Polecającego i po spełnieniu warunków, określonych w pkt 2.2. ppkt 2.2.1.-2.2.5 niniejszego Regulaminu. Uczestnik Konkursu polecający udział w Konkursie będzie mógł w dowolnym momencie sprawdzid aktualną liczbę posiadanych Punktów Konkursowych na stronie dostępnej po potwierdzeniu Uczestnictwa w konkursie. Link do ww. strony będzie się znajdował w wiadomości email wysyłanej po potwierdzeniu Uczestnictwa w konkursie, zgodnie z pkt 2.2. ppkt 2.2.5. niniejszego Regulaminu" Całość regulaminu tu: www.st2.bonfree.pl/drogerie/regulamin.pdf Krótko mówiąc firma zbiera sobie wielką bazę danych osobowych wydając na to tylko 3000zł na nagrody. "3.1.1. Nagroda główna: bon do wybranego sklepu o wartości 1000 zł. Bon o wartości 1000 zł otrzyma Uczestnik, który udzieli najlepszej Odpowiedzi Konkursowej oraz która posiada minimum 20 Punktów Konkursowych. 3.1.2. Nagroda pocieszenia I: bon do wybranego sklepu o wartości 800 zł. Bon o wartości 800 zł otrzyma Uczestnik, który udzieli najlepszej Odpowiedzi Konkursowej oraz która posiada od 10 do 19 Punktów Konkursowych. 3.1.3. Nagroda pocieszenia II: bon do wybranego sklepu o wartości 600 zł. Bon o wartości 600 zł otrzyma Uczestnik, który udzieli najlepszej Odpowiedzi Konkursowej oraz która posiada od 5 do 9 Punktów Konkursowych. 3.1.4. Nagroda pocieszenia III: bon do wybranego sklepu o wartości 400 zł. Bon o wartości 400 zł otrzyma Uczestnik, który udzieli najlepszej Odpowiedzi Konkursowej oraz która posiada od 3 do 4 Punktów Konkursowych. 3.1.5. Nagroda pocieszenia IV: bon do wybranego sklepu o wartości 200 zł. Bon o wartości 200 zł otrzyma Uczestnik, który udzieli najlepszej Odpowiedzi Konkursowej oraz która posiada do 2 Punktów Konkursowych."

Tak więc Mamo Wikusi nie pisz że nic nie tracisz bo ty wręcz na polecaniu zyskujesz. :P

Gość Monika Zielonka
No autorka topicu mówi prawdę :) Nic na tym nie traci :P A, że zyskuje to wielki plus dla niej. Może uda jej się coś wygrać. Powodzenia w zbieraniu. Ja się zapisałam ale mi się polecac już nie chce he he :P

firma zbiera sobie niewielkim kosztem wielką bazę danych osobowych. :O

Gość Asia z Gdańska
Może i zbiera. Ja do Rossmanna często chodzę i taki bon by mi się przydał. Tez się zarejestrowałam i będę zbierać punkty i polecać znajomym :) 200 zł piechotą nie chodzi :P Mmm co ja z taką kaską zrobię :)

Gość trter
faktycznie, indywidualne :D

Gość mlodagospodia
podaje sie tam telefon a pozniej dzwonia z firm i namawiaja na uslugi-niestety....tez bylam taka naiwna